Timisoara are probleme: Alexa va fi operat la genunchiul drept la o clinica din Stuttgart!

Luni 25 Februarie 2008, 17:51
STANCU SI RUSICI AU SI EI PROBLEME MEDICALE

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Jucatorul lui Poli Timisoara, Dan Alexa, va fi supus unei interventii chirurgicale la genunchiul dept, la care a suferit o accidentare ce l-a impiedicat sa se antreneze in perioada de pregatire premergatoare reluarii campionatului, informeaza site-ul oficial al lui Poli. Alexa a plecat saptamana trecuta in Germania, unde a fost supus unui control la o clinica din Stuttgart, recomandata de Ionel Ganea, iar medicii au stabilit ca pentru remedierea problemelor mijlocasul banatean va avea nevoie de operatie.

Data interventiei chirurgicale nu a fost inca stabilita. Un alt jucator de la Poli care are probleme medicale, Stelian Stancu, va pleca, marti, la clinica Isokinetic de la Bologna pentru a efectua un program de recuperare pentru o ruptura fibrilara suferita in urma cu cateva saptamani. Atacantul Dejan Rusici, accidentat la glezna dreapta, unui examen RMN pentru a se depista natura exacta a problemelor sale.

BRAT