"Teixeira la Steaua? Serios? Oare de ce nu-l iau pe Sumudica antrenor, sa ma lase si pe mine in pace!"

"Teixeira la Steaua? Serios? Oare de ce nu-l iau pe Sumudica antrenor, sa ma lase si pe mine in pace!"

Ioan Andone a oferit o declaratie suprinzatoare inaintea meciului cu Dinamo 2 din Cupa Romaniei, azi la Sport.ro, la 21:00.

Acesta a comentat ultimele transferuri dorite de Steaua, unde Becali a anuntat ca va incerca sa-l aduca din iarna si pe Teixeira.

"Teixeira la Steaua? Serios? Oare de ce nu-l iau pe Sumudica antrenor? Daca iei sase jucatori... Sa ma lase si pe mine in pace, sa nu ma mai ameninte”

"Schimb cu Sumudica trebuia sa facem in primavara cand am avut oferta. El era prin tribuna si eu am avut. Dar sa rectificam ca el nu a inteles, eu l-am ajutat sa vina de la Hunedoara la Sportul intr-o perioada foarte proasta a lui, cand nu prea juca pe acolo si era in Divizia B si a venit la mine la Sportul si mi-a zis sa-l ajut ca Sportul nu platea bani pe transfer. si atunci am sunat la Hunedoara si i-am rugat pe niste fosti colegi sa-l lase liber ca nu mai poate face naveta."

"Asa l-am ajutat, nu l-am format eu ca fotbalist. El s-a format, poate nea Mircea Lucescu, dar l-am ajutat cand nu-l ajuta nimeni. Trebuia sa-l mai las cateva luni pe la furnale pe acolo. Nu am dusmanii cu Sumudica, dar daca el tot raspunde si se baga in seama, in loc sa respecte meseria asta. Am avut si eu contract sa semnez cu Astra si am zis cum sa schimb un antrenor care mi-a fost jucator? Le-am zis ca in vara, daca incheie cu Sumudica, sa ma caute."

"Cu martori am, nu sunt zvonuri. Ce treaba are el cu Dinamo? Cand nu mai are antrenor, cand se reziliaza contractul meu, sa vorbeasca si daca vine aici ii urez bafta", a spus Ioan Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coaliţia de guvernare, blocată în numirea succesorului lui Vlad Voiculescu la Sănătate
BRAT
Modifică setările cookies