Sumudica: "Vad ca s-a deranjat o tara intreaga, e doliu national". Ce spune despre erorile facute de Coltescu la meciul cu Steaua

Sumudica: "Vad ca s-a deranjat o tara intreaga, e doliu national". Ce spune despre erorile facute de Coltescu la meciul cu Steaua

Marius Sumudica a facut astazi o analiza "la rece" a meciului cu Steaua si a vorbit despre greselile facute de Sebastian Coltescu in favoarea echipei sale.

Marius Sumudica, antrenorul Astrei, a incercat astazi, la ore bune dupa incheierea meciului cu Steaua, distrus de arbitrul Sebastian Coltescu, sa faca o analiza la rece a fazelor controversate.

In stilu-i caracteristic, Sumudica nu s-a abtinut din a-i intepa pe rivalii stelisti, insa a recunoscut ca centralul Coltescu a gresit la unele faze.

"Am urmarit astazi meciul din nou. Nu mai sunt de acord cu ce au invocat cei de la Steaua, desi vad ca s-a deranjat o tara itnreaga. Recunosc ca s-a gresit in defavoarea lor, dar de ce sa facem o drama nationala cand e Steaua dezavantajata? E doliu national", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Antrenorul a analizat apoi fiecare faza in parte, dupa cum urmeaza.

Primul gol anulat. Papp inscrie, dar Coltescu da fault in atac

"Este contact evident, Papp vine cu genunchii in spatele lui Morais. Am vorbit si cu un specialist in arbitraj, domnul Zotta, si mi-a spus ca se poate da lovitura", a explica Sumudica.

Al doilea gol anulat. Popa marcheaza, tusierul semnalieaza ofsaid la Hamroun

"Hamroun e in ofsaid si se duce spre minge. Nu ma pronunta insa, pentru ca nu stiu exact ce spune noua regula".

Al treilea gol anulat. Tade reuseste sa trimita in poarta, dar golul nu e validat

"Am vazut ca mingea intrase in poarta, dar nu am avut pe dvd reluari cu unghiuri bune, ca sa-mi dau seama daca a fost ofsaid".

Budescu ii da o palma lui Cojocaru, Coltescu arata doar galben

"Nu mi-am dat seama pe moment ca Budescu l-a lovit pe Cojocaru. Am crezut ca l-a atins cu umarul. Nu-mi dau seama ce a vrut sa faca, dar trebuia sanctionat".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies