Sumudica s-a suparat RAU cu un minut inainte sa fie DAT AFARA: "Sa ma aresteze, sa ma duca in celula cu Niculae!"

Sumudica s-a suparat RAU cu un minut inainte sa fie DAT AFARA: "Sa ma aresteze, sa ma duca in celula cu Niculae!"

Sumudica e al 31-lea antrenor schimbat in acest sezon! Dupa 1-1 cu Brasov, conducerea clubului a luat decizia de a rupa contractul cu actuala banca tehnica a Concordiei.

Sumudica s-a suparat rau pe toata lumea la finalul meciului! A intepat din nou conducerea clubului si a criticat decizia arbitrului Iulian Calin, care l-a eliminat pentru ca ar fi depasit spatiul tehnic.

Sumudica i-a amenintat cu dezvaluiri pe actualii conducatori ai Chiajnei, cu numai cateva zeci de secunde inainte ca anuntul demiterii sale sa fie facut!

"Probabil o sa ma aresteze, o sa ma duca langa Niculae in celula. Aici, la Chiajna, spatiul tehnic are un metru. La Cluj sau Tg. Jiu, are 5 metri. Am depasit cu 10 centimetri spatiul tehnic si am fost dat afara! Nu am jignit pe nimeni, nu am facut nimic. Astept si eu sa vorbeasca cineva, dar nu o face decat Sumudica. El e antrenor, el e tot. Nu ia nimeni nicio atitudine.

Am avut sustinere de la primar, dar numai atat. In continuare nu e nimeni alaturi de mine. Dupa victoria cu Dinamo, jucatorii m-au intors cand au venit la mine acasa. Toata lumea stie ce se intampla la Chiajna, dar nimeni n-are curajul s-o spuna. O s-o spun eu, daca trebuie, dar nu azi. Eu am coloana vertebrala. Singurul care ma sustine este primarul, numai el!", a spus Sumudica la Dolce Sport.

La Sport Total FM, Sumudica a vorbit despre ceea ce are de gand sa faca in continuare: "Discut cu primarul, imi reziliez maine contractul, apoi mai vad. Rapidul are acum antrenor, e Cristi Pustai. Eu vreau sa plec din vara in strainatate, acum ma odihnesc, atat!"

Citeste si:Marius Sumudica
VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies