Sumudica, DAT AFARA din cauza unor declaratii: "Comportamentul si rezultatele ne-au deranjat" Cine e favorit sa-i ia locul

Sumudica, DAT AFARA din cauza unor declaratii: "Comportamentul si rezultatele ne-au deranjat" Cine e favorit sa-i ia locul

Marius Sumudica a fost demis dupa 1-1 pe teren propriu cu Brasov. Chiajna e pe locul 11 in acest moment. 

"Am renuntat la colaborarea cu Sumudica, i-am transmis prin antrenorul secund, Bogdan Andone pentru ca el deja plecase de la stadion. Si rezultatele si comportamentul dansului ne-au deranjat.

Eu nu i-am facut nici un rau, iar declaratiile lui ca nu tragem toti in aceeasi barca nu au facut cinste intr-un fotbal care oricum este asa cum este. Nu ne-am gandit nici o secunda, decizia a venit spontan, din cauza rezultatului si a comportamentului sau", a declarat presedintele ilfovenilor, Cristian Tanase, la Look TV.

Marius Sumudica a declarat la finalul partidei cu Brasov in care a foste eliminat din nou ca este nemultumit de lipsa de sustinere din partea conducerii de la Chiajna.

"Va spun din nou. Daca nu se va intampla ceva, clubul acesta nu va scapa de la retrogradare. Cine conduce clubul trebuie sa stie ce se intampla la aceasta echipa. Trebuie sa fim toti in aceeasi barca, sa vaslim in aceeasi directie. Sa nu ne mai ascundem, lucrul acesta nu se intampla. Exista posibilitatea sa ma schimbe maine sau poimaine, dar la momentul potrivit o sa spun ce se intampla la Chiajna, de la A la Z.", spune Sumudica.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Cornel Talnar are sanse mari sa-i ia locul lui Sumudica pe banca la Chiajna. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies