Liga 1

Sumudica isi depune CV-ul pentru Steaua: "As lucra cu Becali. Vorbesc des cu el" Atac la Armata

Marius Sumudica e la cutite cu conducerea Astrei, care tocmai l-a amendat cu 40.000 de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2016, 09:44
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2016, 09:45

Antrenorul campioanei nu exclude chiar sa plece la marea rivala si dezvaluie ca discuta des cu Gigi Becali la telefon.

"Daca nu are nimic de-a face cu ce inseamna Steaua, as putea lucra cu Gigi cu mare placere. Este un om care cheltuie bani si un om care isi doreste performanta.

Eu nu am ascuns ca vorbesc foarte des cu el la telefon. Si eu sunt iute la manie. Stiu ce sa ii zic de la semnatura. Ne-am intelege de minune",a spus Sumudica la Digi.


"Ma intreaba, ma tachineaza. Si eu il tachinam dupa fiecare infrangere. Si dupa meciul cu Dinamo l-am sunat. I-am trimis mesaj, nu mi-a raspuns. Imi raspunde numai cand are chef. Cand nu ne-am calificat la Alkmaar, aveam 15 apeluri de la el ca nu ne-am calificat pana am ajuns sus. E un tip simpatic", - Sumudica.


"Pentru mine era o borna, am vrut mereu sa ii bat. Pentru mine, cand bateam Steaua era cea mai frumoasa zi",
a adaugat Sumudica.

Antrenorul Astrei e de partea rivalului sau in conflictul care il poate lasa pe Becali fara echipa.

"Situatia Stelei face rau fotbalului romanesc. Nu vreau sa ii iau apararea lui Gigi, ca nu ma intereseaza. Am perioade cand ma inteleg bine cu el si altele cand ne ciondanim, dar a bagat multi bani in fotbal si merita mai mult respect.

Steaua tot timpul a fost echipa Armatei, asa a fost mereu, la Dinamo a fost mereu echipa Politiei, dar acum i se face mult rau lui Gigi. Nu se va da batut, dar va fi o infrangere dureroasa. Va fi destul de greu pentru el, va pierde fani. Nu stiu ce se va intampla cu jucatorii", a mai spus Sumudica.

"El vrea sa fie cel mai frumos si cel mai puternic si d-aia cheltuie bani. Va fi o pierdere pentru fotbalul romanesc daca Gigi nu mai poate folosi numele. Pentru mine era o borna, am vrut mereu sa ii bat. Pentru mine, cand bateam Steaua era cea mai frumoasa zi",
a adaugat antrenorul campioanei.
 

Modifică setările cookies