'Bai, FCSBisti, FCSPisti, Enache a plecat ca asa a vrut Sumudica!' Explicatia lui Sumudica pentru ultimul transfer al Stelei

'Bai, FCSBisti, FCSPisti, Enache a plecat ca asa a vrut Sumudica!' Explicatia lui Sumudica pentru ultimul transfer al Stelei

Sumudica nu s-a suparat pe sefi dupa transferul lui Enache. Antrenorul a vrut ca afacerea cu Steaua sa fie incheiata.

Sumudica spune ca mijlocasul dreapta nu e o pierdere si stabileste noi conditii pentru demisia lui. Va renunta la postul pe care-l ocupa doar daca Astra il va ceda si pe Silviu Lung la Steaua. Sumudica ii ironizeaza din nou pe stelisti din cauza problemelor legate de nume.

"Enache a plecat la Steaua numai datorita mie. Eu mi-am dorit sa plece la Steaua. Am zis ca daca pleaca vreun jucator de-al meu la Steaua imi dau demisia. Nu am dat drumul niciunui jucator. Steaua voia sa-i ia pe toti, mai mult de jumatate de echipa. Daca nu doream sa-l dau pe Enache la Steaua, nu-l dadeam. Am obtinut o suma buna si sunt foarte fericit ca Enache a ajuns la Steaua.

Oameni buni, FCSBisti, FCSPisti, Enache a plecat pentru ca a vrut Sumudica. Daca Lung va ajunge la Steaua, atunci voi pleca. Pentru mine Enache nu e nicio pierdere, cu toata stima pentru el. Si-a dorit sa plece, se ascundea pe acolo ca-n 'Over the top'. Ati vazut filmul? Cand nevasta-ta nu se mai baga cu tine in pat si doarme la vecinul o mai tii?", a spus Sumudica.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies