Liga 1

Sumudica e CARTITA lui Becali la Astra?! Scenariu incredibil. Cum raspunde Becali

Sefii Astrei cred ca Becali are un informator in vestiarul Astrei. In privat, l-au acuzat chiar pe antrenorul Sumudica.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017, 19:27
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2017, 19:28

Dezvaluirea vine chiar de la Gigi Becali. Patronul Stelei a fost primit un telefon-surpriza de la Sumudica.

"M-a sunat, era foarte suparat. Foarte suparat, se plangea la mine, pentru ca suntem prieteni. Cum sa fie Sumudica informatorul meu? Pai, nu mi-a luat campionatul? Nu el a castigat titlul?! Eu nu am ce sa discut cu Buduru, dar nu e adevarat! I-am zis lui Sumi sa stea linistit ca se vor rezolva toate", a explicat Becali la Digisport.

"Aveam 1.200.000 de euro impozite, datorii de care patronul Stelei a aflat. Cineva de aici din club, pe care noi il stim, l-a alimentat pe Gigi cu informatii din interior. Am fost stransi cu usa de Gigi Becali, deoarece eram disperati sa facem rost de bani pentru a ne putea salva.

Cu banii de pe Alibec am reusit sa obtinem licenta si sa salvam clubul. Persoana respectiva il alimenteaza si acum pe Gigi cu tot felul de informatii. Mi-am dat seama ca avem si am o cartita la noi in club, pentru ca Gigi prea imi zicea niste lucruri pe care le stiau doar oamenii mei. Este incredibil! Nu are rost sa dau nume. Nu vreau sa imi mai bat capul acum cu cine vorbea cu Gigi, dar va repet: il stim!", a spus Buduru pentru Fanatik.

Modifică setările cookies