Sumudica a recunoscut pe ce meciuri din Liga I a jucat la pariuri: "Am bagat pe Dinamo si Pandurii, nu mi-a iesit niciun rezultat"

Autor: Sport.ro
Joi 07 Aprilie 2016, 14:53

	Sumudica a recunoscut pe ce meciuri din Liga I a jucat la pariuri: "Am bagat pe Dinamo si Pandurii, nu mi-a iesit niciun rezultat"

Suspendat cu amanare de FRF in scandalul pariurilor, Marius Sumudica spune ca va pleca de la Astra la finalul sezonului, cand pedeapsa ii va intra in vigoare.

Antrenorul Astrei ramane, insa, suparat pe FRF si spune ca nu intelege sanctiunea primita, comparand situatia sa cu cea a lui Antonio Conte.

Sumudica e nemultumit de sanctiunea primita si spune ca aceasta este prea dura, in conditiile in care el a recunoscut totul in fata comisiei, desi avea posibilitatea sa minta si sa spuna ca nu el a plasat pariurile.

In ciuda protestelor, acesta nu mai poate scapa insa de suspendare, motiv pentru care s-a hotarat sa dea cartile pe fata. Sumudica a recunoscut chiar la Prosport LIVE care au fost meciurile pe care a pariat.

"Am recunoscut, nu ca altii. Pariurile au fost facute de pe telefonul meu. Am jucat, nu meciuri ale echipei mele, nu meciuri trucate, si am pierdut. Nu am avut niciun beneficiu. Eu puteam sa spun ca a jucat soferul de pe telefonul meu, ca era trecut pe o firma cu 20 de angajati. Am recunoscut, nu ca altii care spun ca au jucat rudele.

Am jucat pe doua meciuri din Liga I. Dinamo acasa cu Iasiul, am zis ca bate Dinamo si s-a terminat egal. Si inca un meci, Pandurii acasa cu Botosani. Am zis ca or sa castige Pandurii si a batut Botosaniul", a spus Sumudica.

Suspendat initial pentru sase luni, Sumudica a ramas cu doar doua luni in urma apelului.

Alti doi antrenori prinsi avand conturi active la pariuri sportive, Flavius Stoican si Nicolo Napoli, nu au fost pana acum sanctionati.

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies