Miercuri 04 Iulie 2018, 15:34

Sumudica a plecat in Arabia Saudita! Anuntul momentului despre transferul lui Alibec

Becali a anuntat ca transferul lui Denis Alibec la noua echipa a lui Sumudica e facut, dar antrenorul spune ca mai sunt inca detalii de stabilit intre parti.

Pana in acest moment, doar Budescu si Gaman s-au inteles cu Al Shabab. Sumudica il asteapta alaturi de el si pe Alibec si ii transmite lui Becali ca poate sa-si ia gandul de la o potentiala venire a sa ca antrenor la FCSB.

"S-au facut transferuri multe, au venit antrenori importanti in Arabia Saudita. Vreau sa jucam un fotbal frumos si sa facem o echipa buna. Sunt discutii foarte avansate pentru Alibec, dar nu s-a batut inca palma. M-am inteles mereu bine cu jucatorii romani, joaca pentru mine. Am luat de la FCSB jucatori pe care ii cunosc, niciodata nu am luat fotbalisti pe care nu-i stiu. Daca voi putea sa-l transfer, sper sa-l fac pe Alibec sa joace cum a facut-o la Astra. Incerc sa-l ajut si pe De Amorim, sunt in legatura cu niste impresari si vreau sa-l ajut. Nu voi ajunge niciodata la FCSB, sper sa antrenez Rapidul cat de repede", a spus Sumudica.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți