Miercuri 04 Iulie 2018, 15:34

Sumudica a plecat in Arabia Saudita! Anuntul momentului despre transferul lui Alibec

Becali a anuntat ca transferul lui Denis Alibec la noua echipa a lui Sumudica e facut, dar antrenorul spune ca mai sunt inca detalii de stabilit intre parti.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Pana in acest moment, doar Budescu si Gaman s-au inteles cu Al Shabab. Sumudica il asteapta alaturi de el si pe Alibec si ii transmite lui Becali ca poate sa-si ia gandul de la o potentiala venire a sa ca antrenor la FCSB.

"S-au facut transferuri multe, au venit antrenori importanti in Arabia Saudita. Vreau sa jucam un fotbal frumos si sa facem o echipa buna. Sunt discutii foarte avansate pentru Alibec, dar nu s-a batut inca palma. M-am inteles mereu bine cu jucatorii romani, joaca pentru mine. Am luat de la FCSB jucatori pe care ii cunosc, niciodata nu am luat fotbalisti pe care nu-i stiu. Daca voi putea sa-l transfer, sper sa-l fac pe Alibec sa joace cum a facut-o la Astra. Incerc sa-l ajut si pe De Amorim, sunt in legatura cu niste impresari si vreau sa-l ajut. Nu voi ajunge niciodata la FCSB, sper sa antrenez Rapidul cat de repede", a spus Sumudica.

 De la profesoare, la îngrijitoare de bătrâni: "În spatele zâmbetului e o mare de lacrimi"