Antonio Semedo Dayro Moreno Gigi Becali Mihaita Plesan Steaua Superliga

Steaua, primul bilant: pierde din start 3.5 mil euro din transferuri!

Becali s-a saturat de jucatorii care nu vor sa asculte la antrenament si face noi reguli la Steaua. Pentru ca aceste reguli sa fie respectate, Becali vrea mai intai sa scape de jucatorii-problema.

â–º 3 la pachet? Herea, Bozovic si Cesinha isi fac bagajele pentru Steaua!

â–º Tanase, gratis la Steaua? De ce nu poate Becali sa-l ia pe Alibec de la Farul!

â–º Mai ieftin de atat nu exista! Pretul de vanzare al lui Dayro, scazut la 800.000 euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2009, 08:01
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2009, 07:59

Semedo, Dayro si Plesan sunt in capul listei. Steaua are o alta problema, insa...

Plesan, Dayro si Semedo, 3 jucatori adusi la Steaua ca titular si vedete in luptele grele din Grupele Ligii, au salarii mari, au costat mult, insa acum nu-i mai vrea nimeni.

Becali nu poate sa-i vanda macar cu aceleasi sume cu care i-a cumparat, asa ca a decis sa-i dea pe bani putini.

Daca ei nu-si vor gasi echipe, atunci vor ramane la Steaua II, acolo unde si Cristocea si Badea au stat o perioada buna de timp. Cu ei Becali s-a impacat.

"I-am dat lui Cristocea 20.000 euro si a plecat. Badea a cerut niste bani si apoi dupa ce si-a gasit echipa nu a mai vrut bani. Vreau o echipa de jucatori cuminti si disciplinati. Vreau sa termin cu jucatorii mai in varsta. Eu vreau sa fac profesionism ca la Dan Petrescu, cu 2 nopti inainte de meci intrare in cantonament.", a spus Gigi Becali la gspTV.

BILANT DEZASTRUOS DE TRANSFERURI

Becali a stabilit si preturile de vanzare pentru Plesan, Dayro si Semedo:

Plesan a fost cumparat pe 1.5 milioane de euro de la Timisoara, Becali spune ca-l da acum si cum 350.000 euro.

Semedo, adus de la Cluj pentru 1.2 milioane de euro, poate pleca acum pe 300.000 euro.

Dayro Moreno, achizitionat pentru o suma foarte mare in Liga I, 2 milioane de euro, poate pleca acum pentru doar 800.000 euro. Iar lista continua.

Seful Stelei spune ca sumele de plecari nu au nicio legatura cu valoarea jucatorilor, ci reprezinta salariile si primele pe care le-au primit pana acum la Steaua. Becali incearca practic sa-si recupereze macar banii dati pe salariile mari din Ghencea.

In acest fel, Steaua pierde din aceste transferuri aproape 3.5 milioane de euro, bani cu care o echipa de locul 10 in Romania si-ar asigura bugetul pe un an.

Si Lovin e pe lista de plecari a Stelei, Becali l-a introdus si pe Goian intr-o vanzare catre Dinamo, in schimbul lui Adrian Cristea, iar Ghionea poate pleca la Terek in Cecenia. Niciunul insa nu va pleca pe o suma mai mare de 1 milion de euro cash.

Practic, singurele transferuri reusite de Steaua din generatia care a reusit o semifinala UEFA si 3 calificari consecutive in Grupele Ligii, sunt Radoi si Dica. Transferul fostului numar 10 al Stelei a fost insa cu probleme, italienii nu au platit inca toti banii.

"Pe Plesan am dat 1.5 mil si cer 350.000 euro, banii pe care i-am dat lui. Am dat bani pe Croitoru, acum el da Steaua in judecata. I-am zis lui Semedo sa-si gaseasca echipa. Am dat 1.2 mil pe el. Ii dau drumul pe 300.000 euro. Pe Dayro am dat 2.000.000, acum vreau 800.000", a mai spus Becali la gspTV.

TANASE, GRATIS LA STEAUA?

Pustiul minune al lui FC Arges este tinta principala a lui Becali. Argesenii cer bani multi pe el, iar Becali spune ca ar da maxim un milion pentru noul Mutu, exact suma la care este cotat de nemtii de la transfermarkt.de

Becali are insa si un plan de rezerva. El asteapta o decizie definitiva in cazul lui FC Arges privind ramanerea in Liga I. Din cauza arestarii lui Penescu in dosarul mitei din arbitraj, acum FC Arges s-ar putea trezi retrogradata.

In acest caz, Becali spera sa-l iar pe Tanase pe o suma foarte mica sau chiar gratuit.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies