Steaua a TRANSFERAT echipa nationala! Afacerea de ZECI De milioane la care Becali a visat toata viata e acum realitate

Steaua a TRANSFERAT echipa nationala! Afacerea de ZECI De milioane la care Becali a visat toata viata e acum realitate

S-a gandit la asta de cand a intrat in fotbal. Dupa 11 ani, Steaua a facut un transfer UNIC. Becali are echipa nationala sub contract!

Aproape in intregine, nationala poate fi alcatuita din jucatori care isi leaga istoria recenta de campioana Romaniei sau inca sunt parte din ea! Pentru meciurile cu Irlanda de Nord si Danemarca, Iordanescu are la dispozitie un prim 11 alcatuit aproape exclusiv din stelisti.

Numai Rat sparge grupul ros-albastrilor. Nici Sepsi, prima solutie de inlocuire, nu are legatura cu Steaua, chiar daca a fost dorit insistent de Becali inainte sa ajunga pentru prima oara la Tg. Mures, in 2012.

Romania - Steaua: Tatarusanu - Papp, Chiriches, Gardos, Rat - Pintilii, Prepelita - Chipciu, Sanmartean, Tanase - Keseru

Daca nu ar fi fost accidentat, probabil ca si Latovlevici ar fi prins convocarea. Astfel, Steaua ar fi avut nu mai putin de 11 potentiali titulari la nationala! Pe banca mai pot fi acceptate solutiile Stancu, Bicfalvi sau Luchin, cu totii variante importante in ierarhia de selectie a lui Iordanescu.

In afara lui Papp, titularii facuti de Steaua in versiunile Reghecampf si Galca au luat cel putin un trofeu in ultimii doi ani. Practic, Steaua 2012-2013, prima care a luat titlul dupa 7 ani, trimite nu mai putin de 8 oameni in 11-le potential contra Irlandei. 'Bonusurile' sunt Sanmartean, adus in februarie de la Vaslui, si Papp, abia transferat de la Chievo.

Crezi ca o echipa 90,9090 % stelista ar castiga in fata Irlandei de Nord?

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii se vor putea vaccina anti-COVID direct din mașină. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiţă
BRAT

Modifică setările cookies