Marius Sumudica dan sucu Rapid Victor Angelescu Superliga

FOTO EXCLUSIV Și-au dat ignore! Unde s-a așezat Șumudică în Giulești la derby-ul Rapid - Dinamo

Marius Șumudică asistă la meciul Rapid - Dinamo, care se dispută în Giulești, în runda a opta din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 21:54
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 21:53

Șumudică a decis să asiste în premieră la un meci al Rapidului pe noua arenă din Giulești. După o vară în care a fost în prim-planul unui scandal cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, tehnicianul a lăsat supărarea la o parte și s-a întors în locul în care a jucat și a antrenat.

Marius Șumudică, în tribune la Rapid - Dinamo

La mijlocul lunii august, "Șumi" declara că nu vrea să mai devină antrenorul Rapidului și promitea că va merge la un meci al giuleștenilor din calitatea de suporter, "cu eșarfa la gât".

Fostul atacant s-a ținut de cuvânt, iar la derby-ul cu Dinamo a apărut la tribuna oficială, însă departe de acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu. Șumudică a preferat să stea alături de apropiați și de alți suporteri.

Foto: Gabriel Chirea / Sport.ro

Ce spunea Șumudică pe 14 august

"Voi veni la meci, fiindcă am declarat că nu îmi mai doresc, cel puțin sezonul ăsta, să bag bățul prin gard și nu doresc să fiu antrenorul Rapidului. Îmi fac prezența în tribune, mă duc într-un colț acolo, să calc și eu pe noul Giulești, că nu am fost de când s-a construit. 

Vin și eu la meci, ca oricare suporter, fără vreo intenție. Am declarat că nu vreau să vin antrenor la Rapid sezonul ăsta și vin la meci fără niciun fel de problemă. Vin cu eșarfa la gât", spunea Șumudică, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!