FCSB Liga 1 Sepsi OSK Superliga

Sepsi - FCSB 0-0! Vicecampioana salvează un punct grație magistralului Târnovanu! Statistică îngrozitoare pentru „roș-albaștri”

Sepsi OSK și FCSB au încheiat la eaglitatea meciul din etapa 21 a Ligii 1, scor 0-0, ultimul al celor două formații în acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 21:30
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 22:29

Sepsi OSK - FCSB 0-0

Trupa lui Toni Petrea a salvat un punct grație zilei magistrale pe care Târnovanu a prins-o în poarta vicecampioanei. Portarul de 21 de ani al lui FCSB a respins nu mai puțin de 10 șuturi care au prins spațiul porții sale.

FCSB a încheiat în genunchi partida, cu doar două șuturi pe poartă (niciunul în repriza secundă), în timp ce adversara sa a stat mult mai bine la acest capitol: 10 șuturi au trimis jucătorii lui Sepsi pe poarta lui Târnovanu.

  • Jucătorii de la FCSB

În urma acestui rezultat, FCSB se îndepărtează la zece puncte de liderul CFR Cluj, în timp ce Spesi își consolidează poziția a zecea în clasament.

FINAL

Min. 68: Ocazie mare pentru FCSB! Oaidă reia din drop după o lovitură de la colț și trimite mingea în bară.

Min. 66: Cristiano Bergodi, eliminat după ce a protestat vehement în urma unei decizii luate de „centralul” Cojocaru, la un presupus fault în careu.

Min. 65: Ocazie mare pentru Sepsi OSK! Târnovanu, intervenție magistrală în fața lui Gonzalez

Min. 51: Ocazie Sepsi OSK! Achahbar șutează din marginea careului de 16 metri, însă Târnovanu este la post și reține balonul.

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 41: Ocazie Sepsi OSK! Păun, pasă pe culoar până la Ștefănescu, însă Târnovanu a fost atent și a ieșit la timp și a intercepat balonul.

Min. 39: Ocazie Sepsi OSK! Păun își încearcă norocul cu un șut de la aproximativ 18 metri, însă Târnova este la post și prinde cu siguranță.

Min. 29: Ocazie Sepsi OSK! Damașcan șutează, însă este contrat de defensiva lui FCSB. Mingea sare la Achahbar, care nu reușește să-l în vingăpe Târnovanu deși s-a aflat în poziție ideală.

Min. 26: Ocazie pentru FCSB! Florin Tănase e găsit excelent în careul de șase metri al lui Sepsi, însă capitanul vicecampioanei sare contratimp și lovește mingea cu umărul în loc să o dea cu capul.

Min. 13: Ocazie FCSB! Tănase centrază din corner, iar Miron reia periculos cu capul din preajma punctului cu var fără să fie incomodat de vreun adversar.

Min. 2: Ocazie Sepsi OSK! Aganovic îl încearcă pe Târnovanu cu o torpilă din lovitură liberă, însă portarul lui FCSB intervine fără probleme.

Min. 1: A început paritda!


UPDATE: Surprize în echipa lui FCSB

Toni Petrea a hotărât să-l trimită pe Târnovanu în poartă, în timp ce în atac a fost ales Dumiter, deși are doar două goluri marcate în acest sezon.

ECHIPELE DE START

Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, Bg. Mitrea, R. Ispas - Bărbuț, Eder Gonzales, N. Păun, M. Ștefănescu - Damașcan, Achahbar; Rezerve: Began - Tincu, Ashkovski, Fofana, Dumitrescu, Chunchukov, Luckassen, Golofca, Bojic 

FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Șut, Olaru, Tănase, Cordea - Dumiter, V. Gheorghe; Rezerve: Vlad, Haruț, Budescu, Burlacu, Ov. Popescu, Oaidă, Keseru, Musi și Șerban.


Vicecampioana României are o serie excelentă de la revenirea lui Toni Petrea. FCSB are cinci victorii la râns și speră să o obțină și pe a șasea, pentru a ține pasul cu campioana CFR. De altfel, FCSB a câștigat 12 din ultimele 13 meciuri jucate în Liga 1, o parte dintre acestea fiind cu Edward Iordănescu pe bancă.

De cealaltă parte, și Sepsi pare altă echipă, după ce Leo Grozavu a fost schimbat cu Cristiano Bergodi. Echipa, care la a avut rezultate slabe de la începutul sezonului, pare să revină în lupta pentru un loc de playoff.

Echipe probabile

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas - Eder, N. Păun, Achahbar - Bărbuț, Luckassen, M. Ștefănescu

Absenți: Vașvari (accidentat), I. Fulop (fără drept de joc), Rep (transferat)

Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Oaidă, Fl. Tănase - Cordea, Keșeru, Fl. Coman

Absenți: Oct. Popescu (suspendat), S. Șerban, Panțâru, Burlacu, Mamut (accidentați)

Antrenor: Anton Petrea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!