S-AU DECIS "EUROPENELE". INCEP BLATURILE?

MAI SUNT CINCI "MAINI". CINE FACE "JOCURILE"?
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Aprilie 2008, 12:45
Data actualizarii: Vineri 18 Aprilie 2008, 12:45

Mai sunt cinci etape pana la finalul sezonului si jocurile in Liga lui Mitica s-au incins. Steaua spune ca este ca marea si ca va inghiti tot. Prima victima va fi la Galati, acolo unde Otelul va pierde, pac!, cu 3-0, spune seful din Ghencea. Sperantele Clujului se leaga chiar de otelari. Nici Batrana Doamna nu o duce mai bine, pentru ca banii sunt multi, mult prea multi pentru niste fotbalisti care se gandesc deja la liga secunda si care nu au mai trecut pe la casierie de vreo trei etape.

Victoria Urziceniului in semifinala de Cupa cu Gloria Buzau a lamurit multe lucruri, dar complica altele. Rapid, Urziceni, Dinamo si Timisoara par sigure de locurile lor de UEFA. care sunt consecintele: ultimele cinci etape vor fi fara miza pentru mai multe echipe. De la locul 6 pana spre locul 12, mai multe echipe nu mai au obiectiv. Cel putin aparent! Pentru ca multe dintre ele pot decide lupta pentru titlu. Steaua sau CFR-ul vor fi cu ochii pe ele.

Otelul, Craiova si Dinamo sunt in calea Stelei, toate linistite, toate fara griji. Vaslui si Bistrita vor intalni CFR-ul. Cine va face jocurile. Pentru cine vor juca? Cat va conta puterea Stelei si cat influenta CFR-ului? Pentru cine se fac jocurile si cine va trage as-ul castigator? Mai sunt cinci etape si un titlu in joc. De ajuns pentru un "bluf"

Vezi mai jos in ce meciuri sunt implicate echipe fara "griji" in acest final de sezon:

Etapa 30:
Gloria Bistrita – Ceahlaul
Vaslui – Poli Iasi
UTA – CFR Cluj
Otelul Galati – Steaua

Etapa 31:
CFR - Vaslui
Steaua - Poli Timisoara 

Etapa 32:
Vaslui  - Pandurii
Poli Timisoara  - Gloria Buzau  
UTA Arad    - Unirea Urziceni   
Otelul Galati  - Ceahlaul

Etapa 33:
CFR – Gloria Bistrita
Dinamo - Steaua

Etapa 34:
Craiova – Ceahlaul
Poli Timisoara – Farul
UTA Arad – Dinamo
Dacia Mioveni – Unirea Urziceni
Gloria Bistrita – Pandurii
U Cluj – CFR Cluj
Otelul Galati – Poli Iasi

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies