Liga 1

Romario Benzar, românul care a costat-o pe Lecce peste 1.3 milioane pe meci jucat! „O povară pentru bilanțul financiar”

Romario Benzar (29 de ani), criticat dur după ce n-a reușit să performeze în fotbalul italian.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:04
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:13

Cumpărat de Lecce în 2019, de la FCSB, în schimbul a două milioane de euro, Romario Benzar n-a reușit să se adapteze în fotbalul din Italia deși era considerat jucător de bază al echipei naționale la momentul transferului.

Începând cu ianuarie 2020, iternaționalul român a fost împrumutat la Perugia și Viitorul (acum Farul), iar Lecce încă mai așteaptă o ofertă pe numele acestuia, în speranța că își va scoate investiția pe final de contract.

Italienii îl critică pe fotbalistul român pentru faptul că a ales să continue la Lecce doar pentru bani, fără a oferi mare lucru la schimb.

1 milion de euro pe sezon încasează Benzar de la Lecce

”Românul Benzar nu a mai văzut gazonul de la Via del Mare din 22 septembrie 2019, când a bifat ultima prezență. În rest postează doar pe social media. O achiziție greșită și o povară pentru bilanțul lui Lecce. O problemă de rezolvat, poate în această sesiune de transferuri. Dar se pare că fundașul român s-a împăcat cu această situație, de a fi departe de casă, dar foarte bine plătit”, a notat recent calciolecce.it.

Contractul lui Romario Benzar cu Lecce expiră la finalul acestui sezon. Practic, la finalul celor trei ani ce contract, italienii vor fi investit 5 milioane de euro în fundașul român. Lecce a plătit două milioane de euro pe el și i-a oferit un salariu de un milion de euro pe sezon (iulie 2019 - iunie 2022).

  • 4 meciuri are Benzar în tricoul lui Lecce
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies