Revolta stelistilor dupa suspendarile primite de Reghecampf, Stanciu si Bourceanu: "De ce nu incep din sezonul viitor?". Atac si la arbitrul meciului de diseara

Revolta stelistilor dupa suspendarile primite de Reghecampf, Stanciu si Bourceanu: "De ce nu incep din sezonul viitor?". Atac si la arbitrul meciului de diseara

Reghecampf, Stanciu si Bourceanu au fost suspendati de Comisia de Disciplina a FRF. Reghecampf si Bourceanu, eliminati la meciul cu Dinamo, au primit cate doua etape de pedeapsa, in timp ce Stanciu a luat o etapa pentru gesturile de la meciul cu Pandurii.

Steaua nu va putae conta in meciul cu Viitorul, programat in aceasta seara, de la 20:30, pe Nicusor Stanciu si Alexandru Bourceanu, ambii suspendati de Comisia de Disciplina a FRF. De asemenea, antrenorul Laurentiu Reghecampf va sta si el in tribuna dupa ce a fost eliminat la meciul cu Dinamo, din Cupa Romaniei.

"Valul" de suspendari care i-a lovit pe stelisti l-a revoltat pe recent numitul director sportiv al ros-albastrilor, Mihai Stoica. Acesta a reactionat destul de dur in urma deciziilor luate de membrii Comisiei de Disciplina si s-a intrebat retoric de ce suspendarea lui Reghecampf nu va incepe dupa finalul sezonului, facand aluzie la cea dictata impotriva lui Marius Sumudica.

De asemenea, acesta a lansat o sageata si catre Edi Iordanescu, cel care, suspendat fiind, a dat indicatii in pauza meciului Astra - Pandurii in afara stadionului.

"Stanciu este suspendat dupa 5 etape (in conditiile in care antrenorul Astrei e suspendat la meci de Cupa Ligii), Reghe este suspendat pentru ca a intrebat de ce a schimbat Balaj o decizie si executa suspendarea azi (in conditiile in care antrenorului Astrei i se 'suspendă suspendarea' de 2 luni), arbitrul de azi este cel care ne-a refuzat 3 penalty-uri clare acum 2 luni, in rest totul este OK.

O zi insorita de primavara.

P.S. A fost chemat la comisie vreun antrenor suspendat care a incalcat Art 19 paragraf 5?", a postat Stoica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies