Reactia lui Andone dupa ce a auzit ca "pe 22 se trage linie!" S-a prapadit de ras si i-a transmis lui Mutu: "Hai sa tragem de Craciun linia aia!" VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 13 Decembrie 2016, 15:58

Citeste si: "Atunci vom trage linie!" Mutu anunta care ar putea fi ultimul meci al lui Andone la Dinamo

Andone a primit cu zambetul pe bune avertismentul lui Mutu. Nou manager din Stefan cel Mare a anuntat astazi ca "pe 22 se trage linie" si in functie de rezultate se va stabili daca Dinamo are nevoie de un nou antrenor.

Andone s-a amuzat de umorul involuntar din exprimarea lui Mutu.

"Pai ce linie sa tragem pe 22? Mai bine sa tragem de Craciun linia", a fost replica lui Andone. Steliano Filip si Laurentiu Branescu, prezenti si ei la conferinta, nu au putut sa isi stapaneasca rasul.

Meciul cu Steaua, ultimul pentru Andone?

Meciul cu Steaua, de pe 22 decembrie, ar putea fi ultimul pentru Ioan Andone pe banca lui Dinamo.

Adi Mutu spune ca aceea va fi ziua bilantului, iar rezultatele din urmatoarele trei partide sunt decisive.

Dinamo urmeaza sa joace cu Gaz Metan, joi la Sport.ro, in Cupa Romaniei, apoi cu Iasi in campionat, si cu Steaua in mansa tur din semifinalele Cupei Ligii.

"Noi avem increde in antrenorul nostru. Vom trage linie dupa 22 decembrie si vom analiza de fata cu Andone jocul echipei. Incercam sa aducem Dinamo unde trebuie, vrem ca Dinamo sa se bata la titlu.", a spus Mutu la DigiSport.

In acest moment, lui Andone nu i se poate reprosa mare lucru. Echipa e pe loc de playoff, la 4 puncte de lider (daca luam in calcul injumatatirea punctelor), se bate pentru sferturile Cupei Romaniei si pentru un loc in finala Cupei Ligii.

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies