NEWS ALERT Prima reacție a lui Adi Mutu după ce s-a despărțit de Rapid

Adi Mutu Rapid Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 23:24
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 23:28

Adrian Mutu (44 de ani) a petrecut 16 luni la echipa din Giulești.

FC Rapid București a anunțat printr-un comunicat că s-a despărțit de Adrian Mutu, după 16 luni în care tehnicianul a bifat 54 de apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.72 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Prima reacție a lui Adi Mutu după ce s-a despărțit de Rapid

La câteva ore după ce Rapid a anunțat în mod oficial despărțirea de antrenorul său principal, Adrian Mutu a revenit cu o postare pe rețelele social media în care și-a arătat recunoștința față de clubul din Giulești.

„Se încheie o etapă de care sunt mândru și care m-a făcut mai bun și pe plan profesional, dar și pe plan personal. Ca în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări și oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor.

Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor pe care i-am pregătit în această perioadă, să le mulțumesc și suporterilor, care ne-au susținut și ne-au împins mereu de la spate și sunt sigur că asta vor face și în continuare.

Să-i mulțumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea oferită și pentru sprijin și vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor.

Mulțumesc, Rapid!”, a scris Mutu pe Instagram.

Rapid București a anunțat despărțirea de Adrian Mutu

FC Rapid București a emis un comunicat în care a exprimat faptul că Adrian Mutu nu va mai fi antrenorul principal al giuleștenilor pentru sezonul 2023/24.

„Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni. Mulțumim pentru momentele frumoase! Mult succes în continuare!”, au scris giuleștenii pe rețelele social media.

Adrian Mutu, un an și patru luni la Rapid

Adrian Mutu a preluat Rapidul în luna martie a anului trecut, după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe banca echipei din Giulești. În sezonul precedent, Rapid a reușit să prindă play-off-ul, dar nu s-a bătut pentru un loc de cupele europene. Giuleștenii au încheiat sezonul pe locul cinci, iar în acest an plănuiau să se lupte la titlu cu Mutu antrenor.

Omar El Sawy (Csikszereda, 400.000 de euro), Christopher Braun (CFR Cluj, 300.000 de euro), Iulian Cristea (FCSB, gratis), Răzvan Oaidă (FCSB, gratis), Borja Valle (FC Cartagena, gratis) și Cătălin Cîrjan (Arsenal, împrumut) sunt transferurile pe care le-a făcut Rapidul în această vară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!