FOTO Ciprian Marica și-a lansat Academia de Fotbal. "Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referință în formarea viitoarelor generații" 

Ciprian Marica academia de fotbal cipiran marica Eduard Wagner Gheorghe Hagi Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 19:51
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 20:05

Academia de Fotbal Ciprian Marica își deschide porțile pentru tinerii pasionați ai acestui sport cu rolul de a construi o adevărată pepinieră care descoperă, pregătește și lansează viitoarele talente în fotbalul românesc.

Ciprian Marica, alături de  Gheorghe Hagi și Eduard Wagner, au construit un model inovator, prin crearea unui spațiu sigur, modern și performant pentru dezvoltarea holistică a copiilor. 

Academia de Fotbal Ciprian Marica se bazează pe metodologia Gheorghe Hagi cu rezultate notabile, care include atât Școala Căderii, cât și Școala Alergării, consiliere psihologică și consiliere nutrițională.

Antrenamentele au loc în cadrul Năstase & Marica Sports Club, unde copiii au acces la terenuri indoor și outdoor, sală de fitness, safe-guard, vestiare tehnologizate, centru de prim-ajutor modern și un restaurant care le pune la dispoziție copiilor meniuri special gândite  pentru pregătirea lor sportivă. 

Academia de Fotbal Ciprian Marica

Accesul în cadrul Academiei de Fotbal Ciprian Marica se realizează printr-o preselecție riguroasă și are la bază mai multe tipuri de abonamente.

De asemenea, există în plan un sistem de granturi și burse, cu ajutorul sponsorilor Academiei, pentru a sprijini copiii talentați, dar fără resurse financiare. Având în prim plan misiunea Academiei de Fotbal, aceea de a revitaliza și de a readuce acest sport la adevăratul său potențial, există posibilitatea recrutării juniorilor în cadrul echipei FC Farul Constanța, cât și în turnee & cantonamente naționale și internaționale.

Pornind de la premisa #MaiBineCampion, Academia de Fotbal conlucrează alături de parteneri cu viziune pentru dezvoltarea viitoarelor talente din fotbal și pentru a inspira generațiile viitoare de campioni.

Ciprian Marica: "Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele"

„Vreau să promovez, prin Academia de Fotbal pe care o lansez azi, nu doar excelența sportivă, ci și valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă și fair-play-ului. Vreau ca fiecare copil care pășește pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci și un om mai bun.

Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele, a educației și a viziunii mele pe termen lung. Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referință în formarea viitoarelor generații de fotbaliști și să contribui la dezvoltarea fotbalului românesc.”, declară Ciprian Marica, fondatorul Academiei de fotbal. 

Inscrierile se fac pe site-ul Academiei. Tot pe site există un calendar detaliat al grupelor, cât și alte detalii despre activitatea Academiei de fotbal Ciprian Marica: https://nastase-marica.ro/academia-de-fotbal/  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!