Petrolul Ploiesti Constantin Budescu Superliga

Petrolul ar putea rămâne fără Budescu: ”Pot pleca în orice perioadă de transferuri”

Constantin Budescu (33 de ani) nu exclude o posibilă plecare de la Petrolul, clubul său ”de suflet”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 08:27
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 08:27

Chestionat pe tema unei posibile plecări în străinătate, Budescu nu a exclus această variantă și a vorbit despre problemele financiare de la Petrolul, care l-au făcut și pe Gabi Tamaș să plece de la echipă.

”Magicianul” Petrolului speră ca problemele financiare de la gruparea prahoveană să se rezolve în cel mai scurt timp.

  • Constantin Budescu

Constantin Budescu, despre plecare: ”De ce nu?”

”Nu mi-am propus nimic pentru 2023, să fim sănătoşi cu toţii şi vom vedea ce se va întâmpla. Vom merge în cantonament, sperăm să o ţinem tot aşa şi să acumulăm puncte.

Situaţia financiară a clubului e aceeaşi. Sperăm ca anul viitor să se mai rezolve din probleme. Din ce am vorbit, sunt ceva şanse, acum vom vedea. Nu m-am gândit dacă voi pleca. Nu e vorba neapărat despre situaţia financiară, ci şi despre condiţiile pe care le avem. Sunt mai multe probleme. Sper sa se rezolve toate.

(n.r. dacă ar vrea să plece în străinătate) Nu m-am gândit la nimic deocamdată. De ce nu? Sunt destul de tânăr. Pot pleca în orice perioadă de transferuri, nu este o problemă, dar nu m-am gândit la asta pentru că am ales să vin şi să stau aproape de casă”, a spus Budescu.

Accidentat la începutul acestui sezon, Budescu, unul dintre cei mai importanți jucători de la Petrolul, a bifat nouă meciuri în acest sezon pentru ”lupi”, reușind să marcheze un singur gol, la care se mai adaugă și două pase decisive.

Petrolul se luptă pentru un loc în play-off în Superligă. Este pe locul șapte, cu 30 de puncte, la doar două puncte distanță de Sepsi, care ocupă locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off.

În prima etapă din 2023, Petrolul se va duela în deplasare cu ultima clasată, CS Mioveni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!