"Pentru mine e rusinos ce se intampla!" Mesajul lui Sumudica pentru fanii lui Dinamo si Andone, dupa ce a fost dorit in Stefan cel Mare

"Pentru mine e rusinos ce se intampla!" Mesajul lui Sumudica pentru fanii lui Dinamo si Andone, dupa ce a fost dorit in Stefan cel Mare

Marius Sumudica vorbeste din nou despre interesul pe care Dinamo l-a avut pentru el.

Sumudica le transmite fanilor lui Dinamo sa-l respecte pe Ioan Andone, chiar daca situatia echipei nu este prea buna in acest moment.

"Astra e echipa cu care am castigat campionatul! Nu e deloc usor sa pleci de la o astfel de echipa, dar nu s-a pus problema sa fie o oferta clara, superioara sau ceva de genul asta de la Dinamo! Au fost pur si simplu tatonari, iar Dinamo in momentul de fata au un antrenor! Dinamo trebuie sa-si respecte antrenorul!"

"Il respect foarte mult pe domnul Andone, nu pot sa vorbesc eu despre acest lucru in acest moment! Eu sunt antrenorul Astrei in momentul de fata si voi continua! Nu se pune problema sa ma dau batut in momentul de fata! Am avut mai multe discutii cu cei din conducerea clubului, cu jucatorii. Am spus ca trebuia sa existe un moment zero! Pentru mine e rusinos ce se intamala, dar voi incerca sa ne ridicam!", a spus Sumudica la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies