Nicolae Dica Basarab Panduru FCSB mihai pintilii Superliga

Nicolae Dică, „lucrat” din interior la FCSB? „Așa am auzit și eu după!” Confesiunea antrenorului 

De când a plecat de la FCSB, între Nicolae Dică și Mihai Pintilii a existat un schimb de replici în spațiul media.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 08:43
Data actualizarii: Vineri 11 Noiembrie 2022, 08:44

De când a plecat de la FCSB, între Nicolae Dică (42 ani) și Mihai Pintilii (38 ani) au existat unele tensiuni în spațiul media. În primă fază, după victoria cu Rapid, roș-albaștrii au publicat cifrele Catapult, în care arătau ca echipa a fost mai bine pregătită fizic decât în meciurile trecute, ca Nicolae Dică să vină cu alte statistici, care atestă că FCSB s-a exprimat mai bine ofensiv cu el pe margine. 

Ulterior, după meciul din Cupa României, Oțelul Galați - FCSB, 0-0, Mihai Pintilii l-a acuzat pe fostul antrenor al vicecampioanei că a plecat fără să-și ia rămas bun. Ceea ce l-a făcut pe Nicolae Dică să dezvăluie că fostul închizător pleca mereu de la antrenamente fără să-și ia la revedere. 

Nicolae Dică mărturisește că nu a fost acceptat de staff-ul FCSB-ului 

Văzând acest dialog de la distanță, Basarab Panduru a ajuns la concluzia că staff-ul FCSB-ului nu l-a acceptat pe Nicolae Dică antrenorul principal al echipei. Teorie pe care fostul decar din Ghencea a aprobat-o în direct. 

„Da, așa e, serios. Cred și eu la fel cu ce spui tu acum. Așa am auzit și eu după aia (n.r - că nu l-ar fi acceptat). Nu știu... în fine. Eu, dacă îi spuneam patronului că îl vreau pe X, Y, Z (n.r - în staff), eu cred că îmi accepta, dar discuția avută despre staff nu mai contează”, a declarat Nicolae Dică pentru Orange Sport. 

Schimbul de replici între Mihai Pintilii și Nicolae Dică 

„Nu comentez. Am zis și la flash. Îl respect ca fost fotbalist al acestei echipe, ca fostul meu antrenor și atât. În rest, nu vreau să comentez ce zice. M-a dezamăgit când a plecat și nu a salutat. La urma urmei, ține de cei șapte ani de acasă.

Mama, Dumnezeu s-o ierte, mi-a zis să lași loc de bună ziua. Că ești Dică, Guardiola sau Maradona, salută lumea, lasă loc de bună ziua. Se întâlnește munte cu munte, dar om cu om. Eu n-am nicio problemă cu el. Dacă el are o problemă, treaba lui”, a spus Mihai Pintilii, la conferința de presă, după Oțelul Galați - FCSB. 

Prezent în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a aflat de declarația lui Pintilii de la moderatorul emisiunii, iar replica lui "Nick" pentru fostul colaborator a venit rapid, acuzându-l, la rândul său, de faptul că pleca de la antrenamente și nu saluta.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Știi ce bucurie am simțit când am plecat de la FCSB? Că am văzut oamenii de la bucătărie, de la magazie că le părea rău. Oamenii simpli! Mi-a părut rău că plec din acel club pentru pentru acei oameni. Am văzut pe fața lor că le pare rău că plec de acolo. Pentru mine asta a contat cel mai mult. Niște oameni normali au simțit niște lucruri pentru mine.

Dacă ei vor continua să spună anumite lucruri, atunci voi vorbi și eu mai mult. Dar nu are rost, să fie sănătoși, să aibă rezultate și să fie bine.

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil”, a replicat Nicolae Dică. 

Modifică setările cookies