Superliga

Mustata porneste razboiul cu Peluza Sud a Stelei: "Astept sa le faca si lor plangere!" Liderul galeriei FCSB 'l-a scos la tabla' pe Florin Talpan

Gheorghe Mustata este in continuare extrem de suparat ca nu este acceptat pe noua arena din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 16:06
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 16:10

Liderul galeriei FCSB continua razboiul declaratiilor cu jursitul CSA Steaua, Florin Talpan.

Dupa ce acesta din urma a anuntat ca vrea sa actioneze in instanta 'Asociatia Salvati Steaua', Gheorghe Mustata a venit cu noi atacuri.

Liderul galeriei FCSB vrea sa stie de ce Peluza Sud (n. r. actuala sustinatoare a echipei CSA Steaua) are voie pe noua arena din Ghencea, iar Peluza Nord (n. r. sutinatoare a FCSB-ului) este interzisa pe stadion.

"Domnule Talpan, te intreb public cum au intrat acesti suporteri pe stadion? Lor nu le faci plangere? Iti e frica de ei? Ei au voie, iar eu nu? Noi nu avem voie? Este stadionul facut din banii tai? Cine i-a lasat pe cei de la Peluza Sud sa intre?

Eu am intrat cand stadionul era aproape gata, iar ei au intrat cand era in constructie. Deci cine a incalcat legea? Baietii lui Horia sunt mai destepti, iar noi ce vrei sa facem? Astept sa le faci si celor de la Peluza Sud plangere", a spus Gheorghe Mustata, pentru Pro Sport.

Ultrasii din Peluza Sud nu accepta o alta echipa in Ghencea

 

Suporterii Stelei au explicat inca din primavara acestui an ca nu vor accepta ca alta echipa in afara de Steaua Bucuresti sa poata juca pe Ghencea:

"Pentru cei ce isi fac sperante si incearca marea cu degetul, tinem sa le precizam foarte clar: Peluza Sud Steaua nu va accepta ca vreo alta echipa sa joace in postura de gazda pe Stadionul din Ghencea. Stadionul si complexul Steaua apartin stelistilor si nu vom considera NIMIC ca fiind prea mult pentru a apara acest principiu! Daca pana acum oficialii clubului au spus acelasi lucru si au argumentat legal, de data asta o spunem si noi, ca sa fie clar", se arata intr-un comunicat al suporterilor.

Modifică setările cookies