"Multa lume are drogul asta" Pariurile lovesc puternic Liga I! Dezvaluirile facute de presedintele unei foste campioane

Iuliu Muresan Marius Sumudica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2016, 17:39
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2016, 17:40

Marius Sumudica nu e singurul parior inrait din Liga I, desi acest lucru e interzis de regulament, spune Iuliu Muresan. 

Iuliu Muresan sustine ca sunt multi oameni din fotbalul romanesc care pariasa. Unii sunt dependenti, spune seful de la CFR. Sumudica este primul sanctionat, suspendat timp de 6 luni din orice activitate fotbalistica. Nicolo Napoli si Flavius Stoican au fost prinsi si ei cu conturi pe site-urile de pariuri, in timp ce Mihai Costea si-a reziliat contractul cu Voluntari dupa ce a fost fotografiat intr-o agentie de pariuri.

"Imi pare rau de Sumudica, e un antrenor foarte bun. Probabil, daca sa fi fost implicat in play-off, m-aa fi bucurat de aceasta suspendare. Sumudica nu e singurul care a pariat. Multa lume are drogul asta, unii o fac de placere, altii pentru bani. Ok, daca pariezi pe echipa ta, eu consider ca e caz penal. E de inchisoare. Masuri in cazul Sumudica trebuiau luate. Decizia e corecta, insa eu as fi dat un time-out, un moment zero, dupa care cine ar fi fost prins, ar fi fost drastic sanctionat", a declarat Iuliu Muresan pentru Mediafax.

"Antrenorul are un contract ai nu cred ca a pus cineva in fotbalul romanesc o clauza contra parierii. Contractul nu se poate rezilia unilateral, din pacate. Spun asta pentru ca nici jucatorii nu pot fi dati afara chiar daca fac prostii sau subperformeaza. Astra trebuie sa-l plateasca pe Sumudica daca nu gaseate o cale de a rezilia pe cale amiabila"
, mai spune Muresan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!