Steaua Laurentiu Reghecampf Liga 1

Momentul PSIHOLOGIC in care s-a temut pentru castigarea titlului: "A fost cel mai greu!" Ce i-a lipsit Stelei in acest sezon

Vezi ce a spus Reghecampf despre castigarea titlului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 18:30
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 18:33

Reghecampf s-a plans de faptul ca Stelei i-a lipsit sprijinul lui Gigi Becali in acest sezon, si chiar cel al lui Mihai Stoica in a doua parte a returului, atunci cand managerul Stelei a trecut de pe banca de rezerve in puscarie.

"Intotdeauna este mai greu sa mentii ceea ce ai realizat decat sa castigi un titlul. Uneori este usor sa ajungi la un nivel ridicat dar este mai greu sa il mentii. Este greu sa ii faci pe jucatori sa ii faci sa fie constienti ca va fi mult mai greu. In momentul in care am eliminat Ajax va fi greu sa ii fac sa inteleaga ca va fi mult mai greu, iar asta s-a vazut in Grupele Champions League. Este o diferenta foarte mare intre Europa League si Champions League.", a spus Reghecampf la Dolcesport.

Acesta a declarat ca i-a fost frica si de lupta cu Astra si Petrolul, echipa foarte motivate, pe care a reusit sa le bata abia in returul campionatului, Steaua fiind in spatele Astrei in clasament la finalul turului:

"Mie mi-a fost foarte frica ca vom intalni echipe mult mai motivate, ca Astra si Petrolul, cu care ne-am batut la campionat, si ma bucur ca am castigat titlul cu 3 etape inainte, cu 10 puncte in fata. A fost greu si pentru ca au fost probleme in interiorul clubului, e greu sa ii faci sa inteleaga cand sefii lor nu sunt langa echipa.",
a mai spus Reghe.

Modifică setările cookies