Moldovan vrea sa dea lovitura cu Rapid: "Nu trece printr-o perioada buna"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Noiembrie 2008, 20:35
Antrenorul Vasluiului, Viorel Moldovan crede ca poate da lovitura in meciul cu Rapid deoarece echipa lui Peseiro trece printr-un moment prost. 

"Eu cred ca Unirea a ajuns pe primul loc datorita muncii lui Dan Petrescu si jucatorilor de la Unirea Urziceni. Inceputul meu a fost bun la Vaslui, insa nu am realizat nimic, nici eu nici echipa. Vorbim la sfarsit cand o sa vedem daca ne indeplinim obiectivele. Trebuie sa scoatem maximum de la fiecare meci, asta inseamna tactica, disciplina si seriozitate.

Eu cred in acest dialog cu jucatorii si pun mare accent pe acest lucru. Important este ca m-am apucat de treaba si fac ceea ce imi place. Stiu ca o sa vina vremea cand o sa pierd, dar sper sa fie cat mai tarziu. Antrenorul depinde de rezultate, iar in Giulesti o sa fie cam greu pentru rapidisti. O sa venim cu temele facute. In opinia mea, nu exista echipa invincibila in campionatul romanesc, depinde doar de cat de mult te motivezi.

Rapidul este de mult intr-un moment nefast. Si-au mai revenit acum in ultima perioada. Vom vedea peste putin timp cine vine si cine pleaca de la Vaslui. Vreau un lot numeric si valoros, ca sa am de unde sa aleg. Aliuta nu este apt de mult. De la meciul cu Iasi, mi-am scos din cap ideea ca mai pot conta pe el. Nu stiu ce se va intampla cu el. Domnul Porumboiu o sa discute cu el”, a spus Viorel Moldovan la Special.

Plângere penală împotriva conducerii CN “Gheorghe Şincai” din Capitală. Ar fi ascuns un caz de COVID-19
BRAT