Moldovan: "Daca Dinamo isi propune titlul, noi de ce nu am visa?"

Autor: Sport.ro
Luni 18 Ianuarie 2010, 12:59
Moldovan: "Daca Dinamo isi propune titlul, noi de ce nu am visa?"

FC Brasov si-a tras si ea un jucator de tip "Elton". Jose Cesar Landauri este mandria lui Viorel Moldovan, care viseaza la titlul de campion.

Viorel Moldovan spera ca noul "Elton" peruanul Jose Cesar Landauri sa se adapteze cat mai repede la echipa, si de asemenea, in timp cat mai scurt oficialii brasoveni sa reuseasca sa mai aduca un atacant care sa marcheze goluri. "Este clar pentru toata lumea ca avem nevoie de un atacant care sa marcheze, pentru ca de asta am dus lipsa in turul de campionat. Sper ca el sa vina cat mai repede la echipa, pentru a prinde pregatirea alaturi de noi. Conteaza acest lucru, si tocmai de asta ma bucur ca Landauri a venit de la reunire la echipa. Sper sa se acomodeze cat mai repede", a mai spus el.


Moldovan crede ca FC Brasov isi poate indeplini obiectivul, castigarea Cupei Romaniei. "Am auzit si eu ca Dinamo vrea titlu chiar daca este pe locul opt si nu este nimic rau in asta. Si noi visam, dar trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama unde suntem ca si valoare. Noi avem ca si obiectiv Cupa si calificarea in Liga Europa si vom face totul pentru a ne indeplini acest lucru", a precizat Moldovan.

Fostul international roman este dezamagit ca fundasul Rui Duarte nu s-a prezentat la timp la pregatirile echipei. "Rui asa este el, am inteles ca asa a facut si anul trecut la intoarcerea din vacanta. Nu este corect fata de ceilalti baieti, care muncesc in cantonamente, iar el vine cu citeva zile inainte. Eu sper sa nu se intampla acest lucru si sa se prezinte la echipa.

Vom avea o discutie serioasa cu el, pentru ca nu e deloc normal ce face. Stau si ma intreb daca el a iesit cel mai bun fundas din tara, in 2009, fara a face pregatirea fizica, oare unde ar fi daca s-ar si antrena asa cum trebuie. Este un baiat extrem de talentat dar care uneori nu respecta programul de reunire", a explicat Moldovan.

Lotul echipei FC Brasov va pleca, marti dimineata, in cantonamentul din Antalya, Turcia. Primul stagiu de pregatire al brasovenilor din Antalya se va desfasura in perioada 19-30 ianuarie.

"Chiar nu conteaza in acest moment sa castigam toate meciurile. Normal, ar fi bine sa terminam turneul cu victorii, dar nu doar asta conteaza. Este important sa ne pregatim bine si sa stabilim relatii de joc asa cum trebuie. Am lucrat bine in aceasta saptamana premergatoare turneului, baietii s-au adaptat bine la efort, dar greul abia acum incepe. Luni vom face niste teste pentru a vedea clar care sunt parametrii fiecarui jucator in parte", a spus Moldovan.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT