Steaua Astra Giurgiu Constantin Budescu Liga 1

Mesajul de 2 milioane de euro catre Steaua inainte de Finala Cupei! Transferul golgeterului asteptat de stelisti in aceasta vara

2 milioane de euro costa golgeterul pe care si Steaua a pus ochii. Reghe stie ca din vara trebuie sa aduca un atacant la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 07:15
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 07:41

Budescu, pentru orice echipa din campionat care vrea sa-l transfere, costa 2 milioane de euro in acest moment. Pentru Steaua, suma ceruta de Astra ar putea fi chiar mai mare de atat. Sunt rivale la titlu:

"Orice jucator e transferabil, dar depinde in ce conditii. Nu ne despartim asa de el, cu una, cu doua. Pentru 750.000 euro sa nu vina la Giurgiu, consuma benzina degeaba. 1 milion? Sunteti de parte de suma. 2 milioane? Eh, acum...", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

Budescu a fost menajat de Isaila in meciul cu Vaslui. Vrea sa il aiba in forma maxima la finala Cupei Romaniei, cu Steaua:

"Prea multe nu sunt de spus dupa acest meci. Ne-am propus sa castigam si sa nu avem accidentati. Pe Budescu l-am menajat pentru finala Cupei Romaniei. Este cea mai mare performanta a clubului si suntem multumiti cu ce am realizat. Avem experinta meciurilor din iarna cu Steaua, speram sa remediem greselile de atunci si sa-i surprindem", a spus Isailă la Digi Sport.

Modifică setările cookies