Manea le raspunde fanilor nervosi: "Sa strige DEMISIA cat vor"

Autor: Sport.ro
Joi 18 Martie 2010, 23:09
Manea le raspunde fanilor nervosi: "Sa strige DEMISIA cat vor"

Manea le-a raspuns la conferinta de presa fanilor nervosi care i-au cerut demisia:

"Am pierdut o sansa enorma astazi de a deveni lideri. Adversarul a avut o faza de gol si a si marcat, dar nici noi nu am avut prea multe ocazii. Adversarul a jucat asa cum trebuie, mai ales ca evolua in deplasare. Nu pot sa le reprosez nimic jucatorilor mei, cel putin din punct de vedere fizic si-au dorit foarte mult. Din pacate nu am reusit sa marcam si am pierdut trei puncte mari care ne afecteaza foarte mult", a spus vizibil afectat antrenorul Nicolae Manea la conferinta de presa de dupa meci.

Referitor la faptul ca, la finalul partidei, suporterii rapidisti au strigat "Demisia, demisia", Manea a raspuns: "Pot sa strige cat vor demisia".

Tehnicianul giulestean a adaugat ca probabil nu a reusit el sa-i mobilizeze pe jucatorii rapidisti, dupa ultimele doua victorii inregistrate in campionat. "Aceste echipe mici nu se predau. Mie mi-a fost foarte teama de jocul acesta. Din pacate nu am reusit sa-i mobilizez, i-am vazut mai deconectati dupa aceste doua victorii consecutive. Acum nu ramane decat sa speram ca ne vom reveni in meciul cu FC Vaslui", a spus Manea.

Nicolae Manea a mentionat ca evolutia echipei sale ar putut fi alta in cazul in care pe teren s-ar fi aflat si jucatorii Dacian Varga si Tiberiu Balan. "Astazi am avut probleme, daca ii aveam si pe Varga si pe Balan alta era situatia. Sunt doi jucatori ale caror absente conteaza foarte mult. In plus, Marius Constantin este accidentat, iar Sapunaru este suspendat. Cu ce avem cu acestia incercam sa ne facem treaba", a precizat antrenorul echipei Rapid.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT