"Ma bucur ca vine Moti! N'Doye nu s-a rupt, va juca la noi mai bine decat la Vaslui!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Ianuarie 2009, 17:02
Rednic este convins ca Moti este un fundas mai bun decat fostul jucator al lui Milan si Real Madrid, Julio Cesar. Julio Cesar, daruit de presedintele Kizil lui Gaziantepspor!Vezi toata declaratia lui Mircea Rednic!

"Sunt multumit de joc: a fost un antrenament bun. Suntem dupa 15 zile de pregatire. Au fost si obositi. Se vede si concurenta. Le-am spus ca e sansa lor si ca totul depinde de cum se pregatesc si cum joaca. Toti au jucat foarte bine: nu a fost un om al meciului. Am facut multe schimbari pentru a da sansa la toti sa joace. Ei au raspuns foarte bine. Aceste rezultate din amicale conteaza doar pentru moral, pentru mine nu prea conteaza. Eu vreau sa formez un lot bun si sa ma pot folosi de toti jucatorii. Nu mi-a fost usor niciodata sa fac un prim “11”.

Sunt ceva probleme legate de contactul lui Julio Cesar . Nu s-a purtat ca un profesionist.  Nu a anuntat pe nimeni: nu a vorbit nici cu mine nici cu jucatorii. Cluburile s-au inteles, insa cu el nu ne-am inteles. Pentru mine e un capitol incheiat. E bine ca va veni Moti si sunt multumit.

Vom lucra si mai mult tactic de acum. Ze Kalanga si Moti vor veni. Eu vreau sa vina cati mai multi. O sa vedeti cine va mai veni. N’Doye nu s-a rupt. Are o miozita si prefer sa nu risc. El a fost unul dintre cei mai buni jucatori de la Vaslui, Porumboiu il regreta, ma bucur ca a ajuns la noi si sper sa joace la noi mai bine decat a facut-o la Vaslui"

"Am folosit toti jucatorii mai putin pe N'Doye care are o miozita. Sunt multumit de felul cum se pregatesc. Nu ma intereseaza ca au dat multe goluri. Pot sa arate mai multe decat ce au aratat cu Sturm Graz. Nu pot sa va spoun ce fotbalist vine. Moti vine vineri. E bine sa avem concurenta pentru ca ne asteapta meciuri foarte grele. Cu Blay am avut o discutie, trebuie sa aibe alta atidtudine. L-am folosit si astazi. Trebuie sa inteleaga ca trebuie sa aleaga. Ori ramane si prelungeste contractul, ori pleaca. La fel a fost si cu Julio Cesar. Nu stiu nimic de Contra. Este bine sa vina, vorbim de un jucator care nu a semnat si care nu este inca la noi." a spus Rednic al Sport.ro

Purtatorul de cuvant de la Gaziantepspor, Mehmet Kizil, a declarat, la prezentarea oficiala a lui Julio Cesar, ca presedintele Ibrahim Kizil, a suportat intreaga valoare a transferului brazilianului, facand astfel "un cadou pentru echipa".

"Domnul presedinte l-a daruit pe Julio Cesar clubului", a spus Mehmet Kizil.
Potrivit ajansspor.com, Mehmet Kizil a precizat ca negocierile pentru realizarea transferului lui Julio Cesar de la Dinamo la Gaziantepspor au inceput in urma cu cinci saptamani.

Julio Cesar a declarat ca, inainte de a accepta sa evolueze la Gaziantepspor, a primit informatii in legatura cu Turcia de la compatriotul sau Roberto Carlos, care joaca la Fenerbahce. "Inainte sa vin aici, am discutat cu jucatorii brazilieni de la Gaziantepspor. Am vorbit si cu fostul meu coleg de echipa, Roberto Carlos, de la Fenerbahce, care mi-a oferit informatii in legatura cu Turcia", a explicat fostul jucator dinamovist.

Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies