'M-as duce cu inima deschisa la Dinamo! Cu Steaua ma impusc, asta ar fi ultima!' De ce i-a dat REJECT lui Becali

'M-as duce cu inima deschisa la Dinamo! Cu Steaua ma impusc, asta ar fi ultima!' De ce i-a dat REJECT lui Becali

Sumudica nu exclude o eventuala discutie cu Dinamo, insa respinge categoric varianta Steaua: "N-as putea, ne impuscam!"

Antrenorul Astrei spune ca Becali il suna mereu. Nu pentru a-l chema antrenor in locul lui Reghecampf, ci pentru a-i cere jucatori. Junior Morais e noul favorit al lui Becali. "M-a sunat si nu i-am raspuns. De cate ori ma suna inainte de meci, o comit. Deci nu-i mai raspund la telefon inainte de meci. Imi tot spune de Junior Morais, ca-l vrea si pe Junior, ca nu crede in play-off si daca suntem in play-out suntem fortati sa-i dam.

Imi tot spune de preturi, de parca eu sunt patronul. Ma mai sicaneaza, ma mai vad cu el in Pipera, ca suntem vecini. I-am spus ca-i voi chinui si anul asta si mi-a spus, printre altele, ca-si doreste din suflet sa nu prindem play-off-ul pentru ca suntem singurii de care se teme. De asta chiar imi pare bine", a spus Sumudica.

Antrenorul Astrei a vorbit si despre posibilitatea de a pregati Steaua in viitor: "De mine nu vorbesc cu Becali. Pai, ce, e revolutie! Ce sa vorbesc la Steaua? Ne impuscam. Asta ne mai trebuie. Asta ar fi ultima, sa ajung si pe la Steaua antrenor. La Dinamo, da! La Dinamo m-as duce cu inima deschisa, dar la Steaua - nu!"

Citeste si:SteauaDinamo
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies