"M-am decis" Ce spune Sumudica despre oferta primita de la Levski

Marius Sumudica e chemat de Levski in Bulgaria dupa ce a cucerit titlul de campion al Romaniei. 

Suspendat pentru pariuri, Sumudica ii critica din nou pe sefii FRF, dar anunta ca nu va pleca de la Astra, chiar daca va sta in tribuna in primele doua luni ale sezonului urmator.

"M-au cautat cei de acolo, dar le-am spus ca sunt sub contract cu Astra si e destul de greu sa ajung la Levski. Nu as da niciodata Astra, o echipa unde am muncit impreuna, pe care am format-o si am adus jucatori. Nu pot sa le intorc spatele! As vrea sa continui aici, la Astra, cu tot respectul pentru cei de la Levski.

Stiti foarte bine problemele mele, sunt probleme la care ma supun. L-am vazut acum pe Buffon ridicând trofeul deasupra capului dupa ce-a fost implicat in tot felul de pariuri si nu a patit nimic. La fel s-a intâmplat si cu Demichelis de la City. S-a dat o perioada de probatiune de un an de zile sa se vada daca mai joaca, daca are acest viciu.

Pe mine m-au decapitat sase luni de la inceput! Pentru ca m-am dus si am recunoscut! Ma conformez daca asta isi doreste Federatia, dar nu inteleg aceasta atitudine. Ca antrenor voi respecta deciziile si vom vedea ce vom face mai departe. Noi suntem mai catolici decât Papa si vrem sa dam cu Sumudica alte exemple", a spus Sumudica la Dolce. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătăţii: Nu există un grup de lucru "legal constituit" de verificare a raportărilor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies