'La ce jucatori avem, nu e normal ca am ratat doua trofee!' Ce spune Kharja despre saptamana DEZASTRU a Stelei in 2016

'La ce jucatori avem, nu e normal ca am ratat doua trofee!' Ce spune Kharja despre saptamana DEZASTRU a Stelei in 2016

Steaua a ratat calificarea in finala Cupei si e aproape sa piarda si titlul dupa 3 ani de dominatie.

Jucatorii isi asuma responsabilitatea pentru anul modest al Stelei. Kharja spune ca ros-albastrii ar fi trebuit sa castige fara probleme campionatul si explica de ce vede normala absenta sa din primul 11 in 2016.

"Nu e comod sa fii pe banca. Nimeni nu e fericit cand nu e titular. Dar trebuie sa acceptam deciziile antrenorului si sa profitam de oportunitati. Am avut o accidentare foarte urata, multi fotbalisti stau 6-7 luni dupa asa ceva. Eu am revenit foarte repede, dupa numai 3 luni.

E stupid sa spun ca dupa 3 luni de inactivitate sunt la cel mai bun nivel al meu. Antrenorul nu a avut foarte multe oportunitati sa imi permita sa joc, ii respect decizia. Contractul meu se termina la finalul lui august 2016, dupa calificarile in Champions League.

Sper sa ajungem acolo unde ne-am propus, pe urma vedem. Nu e normal ca Steaua, la ce jucatori are, sa rateze doua trofee. Avem toate calitatile sa luam titlul, dar l-am ratat si trebuie sa vedem de ce. Avem cele mai bune conditii din Romania, noi suntem principalii vinovati. Mai sunt sanse, eu sper pana la capat...", a spus Kharja.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies