L.Goian: "Suporterii nu ma vor iubi niciodata! M-au injurat si m-au jignit!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Septembrie 2009, 08:30
L.Goian: "Suporterii nu ma vor iubi niciodata! M-au injurat si m-au jignit!"

Lucian Goian isi aduce aminte cu groaza de primele etape ale acestui sezon la Dinamo, cand a fost nevoit sa stea in tribuna alaturi de fanii furiosi.

Goian a jucat in cele mai tari meciuri ale dinamovistilor din acest sezon, le-a castigat si vrea sa continue. Mai are insa un singur dor. Fanii il considera dupa fiecare meci pierdut al "cainilor" cel mai prost de pe teren. Viseaza sa se schimbe asta.
"Stiu ca nu sunt iubit la Dinamo si ca nici nu o sa fiu vreodata! In startul sezonului, in primele doua etape am stat in tribuna. Fanii m-au injurat, m-au jignit. Au spus ca nu merit salariul, ca sunt cel mai prost. A fost dureros!

M-am dus la conducere si i-am transmis ca vreau sa plec, insa a fost acea conjunctura cu cele doua rosii incasate de Tamas si Grigore si am reusit cea mai buna saptamana din cariera. Suporterilor vreau sa le raspund ca nu castig sute de mii de euro la Dinamo, iar banii pe care ii incasez sunt banutii mei munciti. Nu sunt perfect. Au fost acele probleme in trecut, insa mi-am luat castanele, chiar daca au foste exagerari sau inventii. Obisnuiesc sa ma uit pe forumuri la comentariile fanilor, iar mereu cand echipa pierdea, Goian era vinovatul. Daca scorul era 4-0 sau 5-0 pentru noi, nimeni nu spunea nimic de mine." s-a plans Lucian Goian in ProSport.

Totusi, "saptamana mare" traita alaturi de Bonetti il motiveaza pe Lucian sa continue in Stefan cel Mare. Vrea titlul si Liga Campionilor, poate asa suporterii il vor avea la inima. "Regret ca, atunci cand am venit la Dinamo nu am avut mintea pe care am avut-o acum. Visul meu este sa castig campionatul." a mai spus Goian.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies