Kharja i-a ENTUZIASMAT pe stelisti dupa primele antrenamente! Care e acum marea problema a echipei

Kharja i-a ENTUZIASMAT pe stelisti dupa primele antrenamente! Care e acum marea problema a echipei

Steaua si-a adus un nou magician, iar jucatorii sunt convinsi ca drumul spre un nou titlu in Liga I a devenit mult mai usor.

Kharja si-a impresionat colegii inca de la primele antrenamente. Rapa spune ca Steaua va lupta sa-si atinga obiectivele indiferent de piedicile pe care i le pun relatia cu fanii si Armata. Rapa le cere suporterilor sa revina alaturi de echipa si asteapta o finalizare a discutiilor pentru intoarcerea Stelei in Ghencea.

"E clar ca nu mai are nevoie de prezentari. E un jucator cu experienta care ne poate ajuta foarte, foarte mult. Speram sa se rezolve si conflictul dintre CSA si clubul nostru. Trebuie sa ne atingem obiectivele indiferent ce se intampla. Am fi mai puternici daca am avea un loc unde sa ne antrenam permanent, daca i-am avea alaturi pe suporteri. Se simte lipsa suporterilor. Asta e parerea tuturor colegilor, fanii sunt ca al 12-lea jucator pentru noi", a spus Rapa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies