Joao Janeiro a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova: "Prima dată când mi se întâmplă asta"

Joao Janeiro FCU Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 20:54
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 20:58

FCU Craiova s-a aflat în centrul atenției, după ce a anunțat întreruperea colaborării cu Joao Janeiro, antrenorul numit în funcție la începutul lunii iunie.

Pe 3 iunie, Joao Janeiro a fost anunțat oficial ca tehnician al formației FCU Craiova, fiind prezentat în cadrul unei conferințe de presă, iar după 18 zile a plecat de la echipă. 

Joao Janeiro a rupt tăcerea după plecarea de la FCU Craiova
 

Oltenii au anunțat încetarea colaborării cu tehnicianul portughez, înaintea plecării în cantonamentul din Germania, prin intermediul unui comunicat postat pe contul oficial de Facebook. 

"Plec de la FCU Craiova 1948, așa cum am venit, cu capul sus. Ca antrenor, uneori aud povești despre situații cu care s-au confruntat alți antrenori. Lucruri despre care credeam că li se întâmplă doar altora. Este prima dată când mi se întâmplă asta.

Știam riscul înainte să vin. Ceea ce nu știam sunt lucruri pe care nu le voi exprima în acest moment. Repet, pentru presă, nu voi exprima unele lucruri în acest moment. Respect postul de presă și jurnaliști, dar cer intimitate. În 3 ligi diferite, „noi” am realizat competiții și promoții Europene de 4 ori fiecare, cu 2 titluri de campionat.

În medie, „noi” au crescut cu 62% valoarea transferurilor de jucători și vânzările pentru cluburi la un upgrade de +70%. Și acest lucru nu a fost cucerit doar pentru că, s-a realizat cu ore nesfârșite de studiu, muncă, atitudine. Nu i-am împărțit pe toți pentru a domni, eu sunt opusul, aglutinez", a fost reacția lui Joao Janeiro, într-un mesaj postat pe Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!