INCREDIBIL! Asistentul care a dat penalty-ul INEXISTENT pentru Steaua e angajat al Astrei! S-a razbunat Niculae pe Sumudica?

Autor: Sport.ro
Luni 28 Noiembrie 2011, 09:24
INCREDIBIL! Asistentul care a dat penalty-ul INEXISTENT pentru Steaua e angajat al Astrei! S-a razbunat Niculae pe Sumudica?

ProSport / Tusierul Cristi Nica, cel care a acordat 11 metri pentru Steaua in meciul cu Brasov, e acuzat dur de Sumudica si Neculaie.

Cristian Nica apare ca angajat al clubului Astra Ploiesti intr-un raport de joc al juniorilor, potrivit ProSport. Sumudica acuza un act de razbunare din partea fostului sau patron ploiestean, Ioan Niculae, de care s-a despartit cu scandal in urma cu cateva saptamani.

"Sunt in tratative cu Astra, dar cred ca dupa tot acest scandal o sa refuz oferta lor. Oricum, de cand sunt arbitru in Liga I am fost angajat si al Astrei, dar si al Petrolului" a recunoscut Nica.

Sumudica a povestit cum a descoperit ca arbitrul e si angajat la clubul pe care il arbitreaza in Liga I. Nica apare intr-un raport oficial de joc de la juniori de pe 8 octombrie 2011 intre echipa de juniori C a Astrei si cea a Petrolului. Mai mult, asistentul este trecut si la rubrica "Asistenta medicala", acolo unde automobilul sau apare pe post de ambulanta.


CUM SE APARA NICA:
"La acea grupa joaca jumatate din copiii pe care eu i-am pregatit de la 6 ani si care acum au plecat de la Brazi la Astra. Jumatate din grupa s-a dus la Petrolul, jumatate la Astra. Eu am facut o cerere de angajare catre Petre Buduru, dar inca nu sunt angajat. Daca se oficializa, as fi anuntat CCA.

Am facut voluntariat acolo, pentru ca erau copiii pe care i-am pregatit de la 6 la 14 ani. Momentan sunt somer. Acum o sa mi se ia dreptul la munca?

De cand sunt in Liga I am fost angajat si la Astra si la Petrolul. Eu imi recunosc greseala, m-am inselat, nici unghiul nu m-a ajutat", a declarat Nica in ProSport.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT