Inca o lovitura primita de campioana, chiar inaintea debutului oficial in 2015! "FCSB", in pericol sa nu poata folosi nici noua sigla

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Februarie 2015, 16:51

	Inca o lovitura primita de campioana, chiar inaintea debutului oficial in 2015! "FCSB", in pericol sa nu poata folosi nici noua sigla

Campioana Romaniei a pierdut dreptul asupra marcii Steaua Bucuresti si, cu doar cateva zile inaintea debutului returului de campionat, se vede pusa din nou intr-o situatie dificila. Steaua/FCSB ar putea primi interdictie si pentru folosirea noii embleme.

FC Steaua Bucuresti a pierdut in aceasta iarna drepturile asupra marcii, dupa un lung proces cu Ministerul Apararii Nationale, reprezentat de CSA. Campioana Romaniei nu va mai putea folosi astfel sigla si numele sub care a cunoscut cele mai mari succese.

Cum patronul Gigi Becali a refuzat sa dea curs doleantelor generalilor CSA, clubul va incepe returul cu un nou nume si o noua marca. Sau cel putin asa spera conducatorii, pentru ca in urma cu doua zile s-au lovit de o noua problema.

Candva campioana a Romaniei, Venus Bucuresti se pune in calea fericirii conducatorilor din Ghencea. Clubul bucurestean, reinfiintat de curand, isi revendica vechile inscriptii.

Astfel, micutul club care a scris istorie in perioada interbelica a decis sa depuna un act la OSIM, prin care isi manifesta opozitia fata de inregistrarea noii embleme a Stelei.

"In data de 16 februarie 2015, Asociatia Fotbal Club Venus 1914 Bucuresti a introdus la OSIM opozitie la inregistrarea marcilor individuale combinate "FCSB" avand numerele de depozit M2014 08688, din data de 30.12.2014 si M2015 00092, din data de 09.01.2015, solicitate la inregistrare de Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, pentru toate serviciile din clasele 35 si 41, solicitand admiterea opozitiei si respingerea inregistrarii acestora", se arata intr-un comunicat de presa dat astazi de clubul Venus.

In aceste conditii, daca OSIM va admite cererea celor de la Venus, liderul Ligii I nu va putea folosi nici noua sigla, insa poate ramane cu noul nume - FCSB.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies