Hagi, atac violent la Sumudica: "Sa-si vada de terasele lui!" Comunicat OFICIAL: Ce functie ocupa Regele la Viitorul

Hagi, atac violent la Sumudica: "Sa-si vada de terasele lui!" Comunicat OFICIAL: Ce functie ocupa Regele la Viitorul

Gica Hagi nu are liniste, dupa un retur slab la Viitorul. 

Hagi a rabufnit dupa infrangerea cu Steaua, scor 0-3. Desi a renuntat la banca tehnica, Hagi anunta printr-un comunicat oficial ca el a fost tot timpul manager tehnic.

"De cand a intrat la FRF, Sumudica vorbeste mult. Oare de ce? L-a luat valul si pe el. A spus ca sunt doi antrenori in Romania, el si Mircea Rednic. Sa-si vada de-ale lui, de terase si de ce vrea el. Sa fie serios, sa se bata, sa castige titlul si sa-l felicit. Eu sunt obisnuit cu lucrurile mari, eu am fost acolo sus, eu nu sunt obisnuit cu lucruri marunte, n-am fost la colt de strada, cancanuri si tot felul de lucruri. Din pacate, am ajuns la astfel de lucruri. Eu ii urez sa castige titlul si sa-l felicit. Oare de ce vorbeste atat de mult dupa ce a iesit de la Federatie?”, a declarat Gica Hagi la conferinta de presa.

"Gheorghe Hagi nu si-a dat niciodata demisia de pe banca tehnica a Viitorului'', precizeaza un comunicat postat de Viitorul pe site-ul oficial.

"Gheorghe Hagi este in continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul, pregateste zi de zi echipa si va duce la bun sfarsit un sezon ce va fi incununat cu prima participare din istorie in cupele europene a unei echipe constantene de fotbal", se mai arata in comunicat.

"Asa cum a procedat si in precedentele doua partide, in ultimele doua etape ale Ligii I, Gheorghe Hagi nu va lua loc pe banca tehnica si va privi meciurile echipei sale din tribuna", mentioneaza sursa.

Hagi nu a stat pe banca tehnica a echipei FC Viitorul la partidele de campionat cu Pandurii si Steaua, echipa fiind condusa de Catalin Anghel. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies