Superliga

"Golanul din Spania sa se duca de unde a venit! Sa-si ia banii inapoi, n-are ce sa caute la Dinamo!" Acuzatii SOCANTE dupa BATAIA de la Dinamo! Ce planuiesc ultrasii

Tensiunile la Dinamo cresc pe zi ce trece!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 19:57
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 20:00

Sedinta de astazi s-a incheiat cu scandal, unul dintre actionarii DDB a fost agresat fizic de bodyguard-ul lui Cortacero, dupa ce a inceput sa ii reproseze spaniolului tot ce a facut la club.

Andrei Gerea, unul dintre membrii DDB a vorbit intr-o interventie la Digi Sport despre sedinta de astazi si scandalul monstru de la finalul acesteia, dar si despre Cortacero, pe care il sfatuieste sa plece mai repede din club.

"S-a facut marirea de capital, ramane de vazut. Acesti impostori, care se numesc actionari au anuntat ca au trimis deja niste milioane saptamana trecuta, e limpede, banii nu au ajuns, aceasta sedinta a fost facuta pe niste vorbe. Jucatorii anunta ca pleaca, deja starea noastra este dincolo de ceea ce mai poate fi numita calm, intelegere, toleranta.

Daca inteleg oamenii astia si isi dau seama ca nu au bani sa nu mai piarda vremea la Dinamo. Sa ajungi sa agresezi un actionar in sediul clubului, au trecut o linie rosie! Acesti oameni nu mai au ce cauta la Dinamo.

Cat timp un bodyguard a lovit un om, acest Cortacero sau Cortazero, i-a aruncat niste vorbe lui Cortazero suporterul. Sa ne temem ca bodyguarzii lui sau ai lui Serdean ne agreseaza in public?

Au avut si bani sa isi angajeze bodyguarzi din Romania. Masina in care s-au urcat e a firmei de paza. Acesti baieti cu muschi si creier putin au lovit un actionar al clubul, de ce, ca i-a spus unui nesimtit ca se joaca cu un club intrat in istoria tarii. Acest golan din Spania sa se intoarca de unde a venit, sa se duca invartindu-se, sa predea actiunile. Stim si noi ce bani au intrat, sa isi ia banii inapoi si sa se duca.

Si eu imi doresc ca situatia sa se rezolve legal, individul asta trebuie sa plateasca pentru ce a facut. Pentru banii care nu se stie de unde au venit si pentru inselaciunea pusa la cale cu gasca lui", a declarat Andrei Gerea pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies