Liga 1

Giovanni Becali a făcut anunțul mult așteptat: „Da, s-a semnat!” Detaliul acceptat de turci: „E singurul jucător cu asta!”

Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Moruțan.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 15:37
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 15:54

Olimpiu Moruțan a semnat oficial cu Galatasaray. Jucătorul român a plecat la Instabul marți seară, după ce cele două cluburi s-au înțeles, iar Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul a confirmat că fotbalistul a semnat. 

5.7 milioane de euro este suma de transfer pe care FCSB o primește de la Galatasaray, iar salariul fotbalistului ar urma să se ridice la un milion de euro, cu tot cu bonsuri, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali. 

„Da, s-a semnat, oficial va fi când intră totul în TMS, mai târziu? În cât timp intră, 3-4 ore. Jucătorul a semnat oficial, urmează să intre în TMS, în sistemul ăsta, contractul, cluburile intră acolo, care emite cerftificatul de transfer. Tot a fost pus la punct, vă spun doar că e singurul jucător căruia i s-a plătit casa separat, i s-a inclus în salariu. E singurul care are un surplus. 

Cu numărul 10 nu, mă întâlnesc pe la ora 19 cu Terim, vedem împreună dacă punem presiune asta pe capul copilului. Eu aș vrea să spun. Veți vorbi cu domnul care l-a manageriat până să îl luăm noi în echipa noastră, domnul Vulturar, să spună ce primire a avut. Nici la Real Madrid sau Barcelona nu m-au primit așa.

Jucătorul a semnat acum 20 de minute, restul, a fost primit ca în poveștile din filme, vă spune domnul Vulturar.

Terim e la bază, antrenează echipa că joacă mâine și după vine aici unde suntem noi. În stadion parcă e pe Wembley.

E copil, dacă ia numărul 10 e vai de capul lui, trebuie să zburde, să simtă presiunea, să vadă ce diferență e între cum se antrena în țară și cum se antrenează aici. Mi-a zis președintele că dacă nu funcționează aștia doi, nu mai calcă picior de român pe acolo. I-am luat pe răspunderea mea”, a spus Giovanni Becali pentru Digi Sport.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies