Gheorghe Mustață se implică pentru următorul transfer al FCSB-ului: ”Am avut o discuție cu el”

Gheorghe Mustata FCSB florin tanase Superliga Gheorghe Mustață / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 18:24
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 18:24

FCSB a debutat cu dreptul în noul sezon, cu 3-0 în Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Gigi Becali lucrează în continuare pentru o campanie de transferuri cu care să întărească lotul pentru preliminariile UEFA Champions League, pe care FCSB le va începe din primul tur, împotriva celor de la AC Virtus (San Marino).

După ce i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu, patronul FCSB-ului spera să-l convingă și pe Florin Tănase să revină la campioana României, dar momentan fostul decar al echipei nu a dat un răspuns.

Gheorghe Mustață: ”Am avut o discuție cu el”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, s-a implicat personal și a avut o discuție cu atacantul de 29 de ani. Acesta a explicat și motivul pentru care Tănase nu a dat, până acum, un răspuns.

„Nu știu. Deocamdată nu vreau să dezvălui ce am vorbit cu Tănase. Nu vreau să fac public. Am avut o discuție privată cu el. Eu mi-aș dori foarte mult să vină la echipă. I-am explicat și lui faptul că foarte mulți suporteri își doresc să vină acasă.

Are și el un pic de dreptate. Este la o vârstă în care, dacă prinde un contract mare în străinătate, merită să plece. Se știe, viața în fotbal este una scurtă. Dacă nu găsește, cu siguranță va semna”, a spus Mustață, la Fanatik.ro.

Produs de Academia lui Gheorghe Hagi, Florin Tănase a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Viitorul Constanța (actuala Farul), FC Voluntari, FCSB, Al Jazira și Al Okhdood.

Cifrele lui Florin Tănase:

FCSB: 228 meciuri, 83 goluri, 41 assist-uri

Viitorul: 86 meciuri, 24 goluri, 14 assist-uri

Al Okhdood: 25 meciuri, 2 goluri, 3 assist-uri

Al Jazira: 24 meciuri, 6 goluri, 3 assist-uri

FC Voluntari: 2 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri

FCSB, în această perioadă de mercato:

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!