FABULOS! Astra ii cere bani lui Sumudica. Prima lui reactie cand a aflat

FABULOS! Astra ii cere bani lui Sumudica. Prima lui reactie cand a aflat

Marius Sumudica e din ce in ce mai nemultumit de relatia cu clubul si are de gand sa paraseasca si el Astra daca situatia nu se schimba.

Gazeta Sporturilor scrie ca pe Sumudica nu-l deranjeaza doar plecarile in masa, ci si modul in care sefii au reactionat dupa ce antrenorul si-a depus memoriu. Astra ii cere 50 000 de lei, echivalentul amenzii platite in dosarul pariurilor, cel in care a fost suspendat Sumudica.

"Astra a incasat mai mult de 10 milioane de euro de cand sunt antrenor si acum se bucura sa ma amendeze cu 500 de milioane de lei vechi?", le-ar fi transmis Sumudica prietenilor sai. Ziarul scrie ca patronul Niculae nu mai discuta direct cu jucatorii si cu staff-ul tehnic. Deciziile sunt la Petre Buduru, apropiat al lui Niculae. Buduru trebuie sa asigure autofinantarea Astrei. Fara bani din transferuri, continuarea Astrei devine cu adevarat imposibila, anunte surse din club.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies