EXCLUSIV! Valiza de 5 mil euro ratata de Steaua dupa RUSINEA provocata de o COMUNA din Bulgaria! Doi jucatori trebuiau sa plece

EXCLUSIV! Valiza de 5 mil euro ratata de Steaua dupa RUSINEA provocata de o COMUNA din Bulgaria! Doi jucatori trebuiau sa plece

Peste 10 milioane de euro a ratat Steaua odata cu eliminarea din Champions League.

La aceasta suma se adauga si o oferta de 5 milioane de euro care trebuia sa se concretizeze in doua transferuri, daca Steaua ar fi prins Grupele Ligii.

Reghecampf a fost cel mai mare fan al Stelei in meciul cu Ludogorets. Era gata sa faca una dintre cele mai profitabile afaceri cu Gigi Becali.

O valiza de 5 milioane de euro pregatea Laurentiu Reghecampf pentru doi dintre cei mai apreciati jucatori ai Stelei: Cristi Tanase si Lukasz Szukala.

Dn aceasta afacere ar fi avut toata lumea de castigat. Gigi Becali isi adauga 5 milioane de euro peste cele 10 milioane obtinute din calificarea si participarea in Grupele Ligii, iar sotia lui Laurentiu Reghecampf ar fi intermediat transferul ca reprezentant al fotbalistilor, ceea ce ar fi insemnat ca o parte din suma s-ar fi intors in familie.

Cum Steaua a ratat grupele Ligii, viitoarea campanie de plecari de sosiri la Steaua trebuie regandita in acest moment. Un alt fotbalist vanat in acest moment este Latovlevici, dorit la Dinamo Zagreb.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies