EXCLUSIV: Trei transferuri ca si facute la Steaua, 3 mutari AU PICAT, urmeaza negocieri agresive pentru al patrulea nume

EXCLUSIV: Trei transferuri ca si facute la Steaua, 3 mutari AU PICAT, urmeaza negocieri agresive pentru al patrulea nume

Becali poarta negocieri pe mai multe piste in acest moment. Vrea sa isi faca o echipa de Liga si aduce un lot intreg la Steaua.

Mai multe lucruri sunt clare in acest moment dupa negocierile purtate de Steaua astazi cu mai multe cluburi din Romania.

3 variante au picat, trei sunt ca si facute, iar acum Becali incearca sa rezolve al patrulea nume.

Cele trei transferuri la care Steaua a renuntat deja sunt Grahovac de la Iasi, Banel, liber de contract, si Budescu de la Astra.

Un alt jucator pe care Becali il vrea din acesta vara, Toto Tamuz, are sanse mici sa ajunga in Ghencea din sezonul viitor, din cauza pretentiilor financiare prea mari.

In clipa de fata, Cernat este sigur la Steaua din sezonul viitor, iar mutarile lui Anton de la Pandurii si Martinus de la Botosani sunt ca si facute.

Cine va plati TVA-ul transferurilor este ultima tema in negocierile pe care Steaua le poarta cu Pandurii si Botosani pentru cei doi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu: Există diferenţe între numerele raportate şi cele reale privind decesele asociate Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies