Joi 28 Ianuarie 2016, 16:15

EXCLUSIV | Sumudica a gasit varianta pentru banda dreapta, dupa ce a spus ca Enache nu va mai juca la Astra. Un fost dinamovist semneaza cu Astra


	EXCLUSIV | Sumudica a gasit varianta pentru banda dreapta, dupa ce a spus ca Enache nu va mai juca la Astra. Un fost dinamovist semneaza cu Astra

"Enache nu va mai juca la Astra cat timp sunt eu antrenor aici", spunea Marius Sumudica in urma cu doua zile, dupa ce fotbalistul de banda dreapta si-a manifestat dorinta de a ajunge la Steaua.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Acum, Marius Sumudica a gasit varianta de inlocuire a lui Gabriel Enache. Totodata, Astra face o mutare care i-ar putea permite sa se desparta de jucatorul de 25 de ani.

Astra s-a inteles cu fostul dinamovist Adrian Scarlatache, fundas in varsta de 29 de ani, care si-a incheiat socotelile cu formatia azera Khazar Lankaran.

Fost la Dinamo, Pandurii, Jiul, Mioveni si Otopeni, Scarlatache a jucat pentru Khazar Lankaran in ultimii 4 ani, bifand peste 100 de aparitii si marcand 11 goluri.

Scarlatache are in palmares un titlu cu Dinamo si o Cupa a Romaniei cu aceeasi echipa, dupa o finala in care a si inscris (1-0 cu Rapid, in 2012).

In Azerbaidjan, Scarlatache a castigat Cupa (2011) si Supercupa (2013).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
0 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT