Liga 1

EXCLUSIV | Impresarul lui Iasmin Latovlevici a vorbit despre PLECAREA fundasului de la Steaua: "Va avea o surpriza"

Ziarele din Anglia scriu din nou despre posibila plecare a lui Latovlevici de la Steaua, iar impresarul sau, Florin Iacob, anunta: "Ar putea pleca in aceasta vara".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 21:56
Data actualizarii: Miercuri 25 Iunie 2014, 22:12

Fundasul stanga al Stelei ar putea pleca dupa preliminariile din Liga, miza pentru club fiind acum calificarea in Grupe. Daca pana acum s-a vorbit despre interesul lui Chelsea pentru Latovlevici, o publicatie britanica scrie astazi ca si Liverpool s-a interesat de el.

"Latovlevici la Chelsea? Seful lui Chelsea, Jose Mourinho, nu mai pierde timpul cautand un inlocuitor pentru Ashley Cole", scrie Exeter Express and Echo.

Publicatia britanica mai scrie ca "si Brendan Rodgers il admira pe jucatorul Stelei de ceva timp si a incercat sa lucreze la transferul acestuia in Anglia. In acest moment insa, varianta Londra pare mai probabila."

Florin Iacob, impresarul lui Iasmin Latovlevici, a vorbit si el la Sport.ro despre o posibila plecare a jucatorului din Ghencea, acesta spunand ca nu exclude un astfel de scenariu.

"E perioada de discutii, perioada de transferuri, toata lumea discuta. Se discuta despre multi fotbalisti. Daca Iasmin Latovlevici a ajuns pe lista lui Mourinho e bine, dar speram sa se si concretizeze interesul. Speram sa ajunga primul pe lista. Oricum, e bine ca a ajuns pe lista aia.

E posibil ca Latovlevici sa fie lasat sa plece dupa tururile preliminare ale Ligii. Orice jucator e transferabil in schimbul sumei corecte. Lato are 4 ani la Steaua, doua titluri castigate, o Supercupa. Are si el 28 de ani, cred ca patronul l-ar putea lasa sa plece daca va primi o oferta buna.

Sigur, nu e comod sa-ti vezi colegii plecand pe sume mari si pe salarii bune. Dar eu i-am spus lui Latovlevici ca va avea o surpriza placuta vara asta.

Cred ca el s-ar adapta oricarui campionat. Are viteza, forta, tehnica. S-ar potrivi clubului care da banii, nu conteaza alt factor. Nu s-a pus inca problema prelungirii unui contract cu Steaua, nu am discutat nimic.

Lui ii expira contractul vara viitoare, de aceea speram ca Steaua sa primeasca o oferta multumitoare. Cota lui este deja buna, nu cred ca mai poate fi pusa la indoiala, indiferent daca Steaua se califica sau nu in grupele Ligii.

Au fost si sunt ceva discutii cu Steaua, dar prioritar este ca echipa sa se pregateasca pentru preliminarii. E important ca jucatorii si conducerea sa aiba liniste, apoi vom vedea ce va fi", a spus Florin Iacob la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

In varsta de 28 de ani, Iasmin Latovlevici a fost transferat de Steaua in 2010 si a jucat peste 100 de meciuri pentru echipa din Ghencea. Acesta are si 8 selectii la echipa nationala a Romaniei.

Modifică setările cookies