Epoca post-Negoita, aceeasi cu cea de dinaintea venirii sale! Turcu anunta: "Voi vorbi cu Badea, sa ne strangem 4-5 actionari"

Ionut Negoita a salvat-o pe Dinamo de la a ajunge in situatia in care se afla Rapidul, insa anunta ca se gandeste tot mai mult sa renunte la fotbal. Acesta a spus dupa 0-1 impotriva Chiajnei ca "se afla in cautari pentru a gasi pe cineva caruia sa-i dea clubul".

Ionut Negoita spune ca ii este greu sa bage bani de unul singur la club, mai ales in conditiile in care incasarile nu sunt mari, iar echipa nu face inca performanta. 

Patronul din Stefan cel Mare si-a declarat astfel disponibilitatea de a ceda clubul, conditia fiind ca viitorii actionari sa fie mai potenti financiar decat el.

Primul nume care a vorbit despre acest subiect a fost un alt fost conducator al lui Dinamo, care ar fi din nou interesat de club.

Vasile Turcu spune ca se gandeste sa revina la Dinamo, insa doar daca va avea sprijin si din partea altor afaceristi. Turcu va avea o discutie cu Nicolae Badea, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al lui Dinamo.

"Nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu domnul Negoita. Dar o sa discut cu domnul Badea, poate reusim sa ne strangem cativa actionari si sa preluam clubul. Trebuie sa formam un grup de 4-5 insi, sa punem fiecare cate 2 milioane de euro pe an. Asa s-a crea un buget de 10 milioane, care e suficient pentru Romania in momentul actual. Ne gandim, dar sa vedem, pentru ca din fotbal nu scoti bani. Daca intram, suntem decisi sa facem treaba, nu poti sa te jocu cu un club ca Dinamo", a spus Turcu.

Vasile Turcu, care are o avere estimata la 130-135 milioane euro, nu ar fi insa dispus sa bage bani singur.

"Nu am bani sa sustin echipa pe cont propriu. La Dinamo trebuie investitii majore, cu buget de 4-5 milioane de euro anual nu ai ce face. Domnul Negoita nu si-a dat seama ca Dinamo e un club prea mare", a mai spus Turcu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies