"E o oferta concreta, scrisa! Ar castiga multi bani acolo!" Sumudica vorbeste despre plecarea lui Budescu! Poate sa dea o superlovitura

"E o oferta concreta, scrisa! Ar castiga multi bani acolo!" Sumudica vorbeste despre plecarea lui Budescu! Poate sa dea o superlovitura

Budescu este asteptat in saptamanile viitoare in Qatar.

Starul Astrei ar putea pleca in Golf. Sumudica spune ca exista o oferta concreta pentru Budescu si ar fi extrem de greu de refuzat.

Jucatorul trebuie sa-si mai dea acordul pentru transfer, urmand ca in Qatar, acolo unde Al Ahli Doha il doreste, sa castige extrem de bine.

"Exista o oferta concreta, scrisa. Din cate stiu eu, ramane sa se inteleaga cu jucatorul si, nu in ultimul rand, sa se inteleaga asupra termenilor de plata. Nu stiu detalii despre transfer, stiu doar ca exista aceasta oferta concreta. Budescu si-a facut datoria fata de Astra cu varf si indesat."

"Si pentru el e o oprtunitate, ar castiga multi bani, nici Astra nu traverseaza o perioada prea buna financiar, iar suma este una importanta. Cu siguranta ne va lipsi, va fi greu sa il inlocuim. Daca domnul Niculae era liber nu se ajungea la suma asta de transfer. Dar acum avem nevoie de bani. E un mod de a linisti echipa, de a merge mai departe si de a ne lupta", a spus Marius Sumudica la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies